Η Κατερίνα Δαλάκα μας συστήνει τη μικρότερη αδερφή της: Δες πόσο μοιάζουν!

Μετά το τέλος του Survivor 2 στον ΣΚΑΪ, στο οποίο κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, η  Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε κανονικά στη μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από τον αθλητικό στίβο. Η αθλήτρια, μάλιστα, έγινε ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Κι ενώ συχνά-πυκνά βλέπουμε φωτογραφίες της Κατερίνας από τις σκληρές προπονήσεις της, χθες το απόγευμα, η ίδια επέλεξε να μοιραστεί με τους followers μια διαφορετική και πιο τρυφερή εικόνα. Συγκεκριμένα, έβγαλε μια selfie που έβγαλε με την μικρότερη αδερφή της και μας άφησε άφωνους με την εκπληκτική ομοιότητά τους.

Τόσο στα χαρακτηριστικά του προσώπου, όσο και στο όλο look, οι δυο τους είναι απίστευτα ίδιες. “There is no better friend than a sister. And there is no better sister than you. Στα αριστερά σας βλέπετε την μεγάλη μου αδερφή, δεξιά το μωρό”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes, όπως και τα σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία ήταν δεκάδες.

Read More

And More