Η Κατερίνα Γερονικολού φωτογραφίζει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη την ώρα που μαγειρεύει… μπακαλιάρο!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι σχεδόν ένα χρόνο μαζί και παραμένουν ερωτευμένοι όπως στις αρχές της γνωριμίας τους, ενώ βλέπουν τη σχέση τους καθημερινά να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Χαμηλών τόνων και οι δύο, μιλούν σπάνια για την προσωπική τους ζωή και αποφεύγουν τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις. Ωστόσο, οι αναρτήσεις που κατά καιρούς κάνει ο ένας για τον άλλο στα social media μαρτυρούν πώς διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.

Αυτή τη φορά, ο πρωταγωνιστής της σειράς “Έλα στη θέση μου” δεν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποιο τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του, αλλά μια φωτογραφία που τον έβγαλε εκείνη στην κουζίνα του σπιτιού του, ενώ μαγείρευε μπακαλιάρο για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.

«Παίρνουμε 4 μπακαλιαρακια μεσαίου μεγέθους λίγες πιπεριές λίγες ντοματούλες βάζουμε άλατακι λαδακι ριγανουλα και μετά το σημαντικότερο για την σύνταγη μας είναι ένα !!! ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ #happymoments #cooking #fish #dontstayhungrymyfriends #denthapeinasoyntadelivery# photo by Hugk», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More