Η Κατερίνα Γερονικολού στο TLIFE: “Τώρα είναι η στιγμή να μιλήσουν όλοι όσοι έχουν υπάρξει θύματα…”

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν από τις πρώτες γυναίκες ηθοποιούς που έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν για τη ψυχολογική και λεκτική βία που έζησαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Πιο συγκεκριμένα, ήταν 26 Ιανουαρίου όταν η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε όσο τραγικά βίωσε στο πλευρό του σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη σε παλαιότερη συνεργασία τους. (Διάβασε εδώ τη συγκλονιστική της ανάρτηση)

Η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή τις δεκάδες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και τη σύλληψη Λιγνάδη, ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE: «Αυτό που εμείς πρεσβεύουμε και εγώ πρεσβεύω είναι ότι αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη στιγμή για όλους τους ανθρώπους που με κάποιον τρόπο έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής ή λεκτικής βίας να βγουν έξω να το πουν τώρα που τα αυτιά έχουν ανοίξει, που αυτή τη στιγμή η κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει πράγματα και εμείς σαν συνάδελφοι – ηθοποιοί και μη ηθοποιοί – θα δημιουργήσουμε ένα δίχτυ ασφαλείας για να νιώσουν και αυτοί προστατευμένοι.

Νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή να μιλήσουν τα θύματα και τα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα του τι έχει συμβεί θα βγουν εν ευθέτω χρόνω. Αυτό εγώ πιστεύω, ανεξαρτήτως δηλώσεων και ποινικών διαδικασιών που αυτή τη στιγμή τρέχουν».

Read More

And More