Η Κατερίνα Γκαγκάκη βάζει τέλος στις φήμες…

Φήμες και …φούμαρα πωλούνται αυτή την εποχή για…μεταξωτές τηλεοπτικές κορδέλες ! Βλέπετε, το καλοκαίρι είναι η εποχή εκείνη του χρόνου που τα πάντα στην τηλεόραση είναι τόσο ρευστά που ο καθένας μπορεί να βγει και να ισχυριστεί ότι θέλει .

Ετσι, το τι ακούμε καθημερινά δεν λέγεται ! Μετά δε τον …εξοστρακισμό της Τατιάνας Στεφανίδου απο τον ΑΝΤ1 και το κόψιμο του “Αξίζει να το δεις” ,η φημολογία που έχει να κάνει με την απογευματινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου, οργιάζει κανονικά.

Αποτέλεσμα; Η διευθύντρια επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη, αποφάσισε να δώσει μέσα απο το “Down Town” τις δικές της απαντήσεις σε όλα αυτά, στην προσπάθειά της να βάλει ένα τέλος …

Τι δηλώνει ,λοιπόν, για τα μεσημεριανά πλάνα του ΑΝΤ1;

«Άλλαξε η οικονομική τοποθέτηση του σταθμού. Υπογραμμίζω ότι δεν θα υπάρξει άλλη εκπομπή στη μεσημεριανή – απογευματινή ζώνη του σταθμού, μετά το τέλος του “Αξίζει να το δεις”. Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στην prime time ζώνη».

Οσο για το τι λέει και για την Ράνια και για το ενδεχόμενο …επέκτασης της συνεργασίας της με τους Αντεννικούς;

«To συμβόλαιο της Ράνιας λήγει στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι η συνεργασία μας με τη Ράνια είναι μέχρι τότε. Τα έως τώρα δεδομένα δεν λένε ότι θα συνεχίσει η Ράνια σε κάποιο άλλο format. Αν θα αξιοποιηθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω».

Read More

And More