Η Κατερίνα Καινούργιου γιορτάζει! Το δείπνο με το αγόρι της και τους φίλους της [pics,vids]

Σήμερα είναι της Αγίας Αικατερίνης και η αγαπημένη Κατερίνα Καινούργιου έχει την γιορτή της! Ωστόσο, λόγω των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων, η παρουσιάστρια του Open Tv αποφάσισε να γιορτάσει το όνομά της το απόγευμα της Κυριακής μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα διοργάνωσε ένα ξεχωριστό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι και πέρασε μια υπέροχη Κυριακή, όπου δέχτηκε δεκάδες ευχές και πολλά δώρα.

Στο δείπνο έδωσαν το παρών αρκετοί φίλοι της από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Χριστίνα Στεφανίδη αλλά και η Δήμητρα Λαζαράτου. Όλοι μαζί ήπιαν καλό κρασί και έφαγαν λαχταριστά πιάτα με κρέας. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ έχοντας στο πλευρό της τους καλούς της φίλους και φυσικά το… αγόρι της!

Η ίδια διανύει μια υπέροχη περίοδο και στην προσωπική της ζωή, καθώς ήδη από τον Απρίλιο είναι full in love με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη! Ο γοητευτικός σύντροφός της καθόταν στο πλευρό της στο τραπέζι και δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!

Δες στιγμιότυπα από το χθεσινό πάρτι:

Χρόνια Πολλά Κατερίνα!

Read More

And More