Η Κατερίνα Καραβάτου επιστρέφει στην τηλεόραση…

Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή ο Alpha, μιας και οι εξελίξεις τρέχουν με απίστευτη τατύχητα… Ετσι, μετά το τέλος της Ναταλίας Γερμανού από το “Μες την καλή χαρά” για το οποίο άλλωστε σας είχα ενημερώσει από την περασμένη Πέμπτη, σήμερα το κανάλι φρόντισε να στείλει επίσημη ανακοίνωση, μέσα από την οποία να μας γνωστοποιεί το ποιο θα είναι τελικά το νέο πρόσωπο που θα ενταχθεί στην παρέα του Σαββατοκύριακου.

Και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μετά από δύο ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας επιστρέφει και πάλι με… δόξα και τιμή στην Κάντζα. Στο κανάλι από το οποίο φρόντισαν να την εξοστρακίσουν εν μία νυχτί πριν από δύο χρόνια, σφυρίζοντας όλοι αδιάφορα, μιας και κανείς υποτίθεται πως δεν γνώριζε τίποτα για το “έγκλημα” της καθαίρεσης της Κατερίνας και του “Κους-Κους”, αν θυμάστε καλά.

Ο χρόνος ,όμως, για ακόμα μία φορά φαίνεται πως είναι γιατρός και οι διαφορές της Κατερίνας και του Alpha φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν και μαζί για ακόμα μία φορά επιχειρούν να χαράξουν ένο νέο τηλεοπτικό δρόμο.

“…Ο Alpha ανακοινώνει την ένταξη της Κατερίνας Καραβάτου στο δυναμικό του.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η παρουσιάστρια επιστρέφει στη μικρή οθόνη ανανεωμένη και γεμάτη θετική ενέργεια.

Δυναμική, έμπειρη, και άνθρωπος με χιούμορ, η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι στην παρέα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», που και φέτος θα μονοπωλήσει τα Σαββατοκύριακά μας, για έκτη τηλεοπτική σεζόν…”

Read More

And More