Η Κατερίνα Καραβάτου για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Κόλλησαν και τα παιδιά»

Η Κατερίνα Καραβάτου διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, με συνέπεια να βρεθεί ξανά εκτός εκπομπής μετά την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η παρουσιάστρια βγήκε τηλεφωνικά στο «Τι λες τώρα» και μίλησε για την περιπέτειά της με τον Covid-19, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι κόλλησαν και τα δυο παιδιά της, η Αέλια και ο Αρίωνας.

«Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα ευτυχώς. Είναι περίεργο να βλέπω την εκπομπή από το σπίτι. Μου κρατήσατε την καλύτερη παρέα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Ήμουν πάρα πολύ προσεκτική. Όταν αρρώστησα νόμιζα ότι είχα κρυολόγημα. Αλλά είχα όλα τα συμπτώματα, όπως πυρετό, μπούκωμα, αδυναμία, πόνο στα κόκκαλα. Άρχισε να πονάει το κεφάλι μου και έχασα και τη γεύση μου. Είχα όλα τα συμπτώματα. Μέχρι στιγμής το οξυγόνο μου είναι καλά.

Το πηγαίνω μέρα μέρα. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα την Δευτέρα, την Τετάρτη έκανα self test και βγήκε θετικό. Και το μοριακό βγήκε θετικό. Τώρα είμαστε σε καραντίνα οικογενειακώς και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Και τα παιδάκια είναι θετικά. Είμαστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλά και ο Αρίωνας και η Αέλια. Εγώ το περνάω πιο βαριά» αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Read More

And More