Η Κατερίνα πάει… Mega ;

Είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που βρίσκονται στους δέκτες μας αρκετά χρόνια τώρα, συμμετέχοντας σε διάφορες εκπομπές και περνώντας από διάφορα κανάλια. Ο λόγος; Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, ετοιμάζεται να επισκεφθεί νέες τηλεοπτικές γειτονιές.

Ναι, η Κατερίνα μετά την παρουσία της τόσο στον Alpha, όσο και στον ΑΝΤ1, δέχτηκε την πρόταση να περάσει και την πόρτα του Mega ! Μία πρόταση στην οποία φυσικά και είπε το “ναι” ! Με άλλα λόγια; Η Κατερίνα αφήνει τον ΑΝΤ1 και ανοίγει πανιά ταξιδεύοντας σε νέους προορισμούς !

Μόνο που αυτό το ταξίδι της θα κρατήσει λίγο. Βλέπετε, η νεαρή δημοσιογράφος μπορεί να ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Mega, μόνο που αυτό το κάλεσμα έχει έκτακτο χαρακτήρα και μάλιστα; Μην περιμένετε να την δείτε σε κάποιες από τις ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού.

Η Κατερίνα μπαίνει εκτάκτως στους “Βασιλιάδες”, τολμώντας να δοκιμάσει τις υποκριτικές της δυνάμεις ! Ετσι, απ ΄ότι έχω μάθει, θα την δούμε σε ένα από τα προσεχή επεισόδια της σειράς, – τα γυρίσματα έχουν γίνει ήδη… – όπου και θα υποδύεται ένα φοβερό και τρομερό… μέντιουμ !

Read More

And More