Exclusive!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο TLIFE: Ο προβληματισμός της για τη δύσκολη εποχή που ζούμε και ο πολύτιμος χρόνος με τα παιδιά της (pics)

Μια πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης με την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού. Ήδη από το προηγούμενο Σάββατο 7 Νοεμβρίου, η χώρα μας βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, τα καταστήματα εστίασης και τα μαγαζιά είναι κλειστά και το 13033 επέστρεψε στις ζωές μας. Aπό χθες το βράδυ, μάλιστα, τέθηκε και απαγόρευση κυκλοφορίας 21:00 με 05:00, με σκοπό να μειωθεί η έξαρση των κρουσμάτων και να προστατευτούμε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι από τις τυχερές, καθώς έχει ακόμη τη δυνατότητα να πηγαίνει στη δουλειά της και στα τηλεοπτικά γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Ωστόσο, δεν παύει να είναι προβληματισμένη και να ανυπομονεί, όπως όλοι μας, να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας. Όταν δεν εργάζεται, η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει υπέροχες στιγμές στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τα δύο τους αγόρια, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά σήμερα στο TLIFE για το δεύτερο lockdown, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητά της, μιας και ευτυχώς τα γυρίσματα συνεχίζουν κανονικά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρεται στο γκελ που έχει κάνει η σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερά μας Χρόνια”, ενώ στέλνει και το δικό της μήνυμα για αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε.

«Ακόμη κάνουμε γυρίσματα, επομένως δεν έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητά μας. Φυσικά έχει αλλάξει, αλλά το γεγονός ότι δουλεύουμε ακόμα, λίγο μας κρατάει σε μια κανονικότητα. Αλλά γενικά είναι πολύ δύσκολα για όλο τον κόσμο, υπάρχει πολύ έντονο κλίμα στεναχώριας, προβληματισμού… Στο σπίτι περνώ τον χρόνο μου με τα παιδιά, τον ωραίο τον χρόνο τον πολύτιμο. Από την άλλη είναι άξιο προβληματισμού αυτό που συμβαίνει σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με επηρεάζει και αισθάνομαι πιεσμένη για όλα αυτά που συμβαίνουν» αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς είναι επιχειρηματίας και διατηρεί δύο πολύ γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας. Πώς σχολιάζει το κλείσιμο τους, εξαιτίας της πανδημίας: «Το κλείσιμο της εστίασης ήταν ένα μέτρο που ενδεχομένως έπρεπε να παρθεί. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, θα ήταν δύσκολο να μη συνέβαινε, ήταν αναμενόμενο να κλείσουν. Παρ’ όλο που η ομάδα του Παναγιώτη τηρούσε αυστηρότατα τα μέτρα και έκαναν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν, αλλά είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Προφανώς θα έχει φοβερές επιπτώσεις σε όλους τους επαγγελματίες και στους ανθρώπους. Είναι δυσοίωνο κάπως το μέλλον».

Όσον αφορά τη σειρά της ΕΡΤ, όπου πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει ότι πίστευε σε αυτή πάρα πολύ: «Μεταξύ μας, το πίστευα, ναι. Γιατί ξέροντας το concept, όλο το πλαίσιο, την παραγωγή, τη σκηνοθέτη, το σενάριο… Είναι μια πάρα πολύ καλή δουλειά, η οποία έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Σπουδαίοι ηθοποιοί, πολύ ωραίο καστ, καταπληκτική σκηνογραφία. Είναι μια δουλειά υψηλών προδιαγραφών και είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σε αυτή. Η ΕΡΤ έχει έναν αέρα ανανέωσης».

Οι τελευταίες βόλτες της Κατερίνας Παπουτσάκη με τους γιους της στο κέντρο της Αθήνας, πριν την επιβολή του lockdown

«Να το πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, να είμαστε ψύχραιμοι και δυνατοί. Η ευχή μου, γενικά, ότι επειδή όλοι θα το περάσουμε αυτό, να το περάσουμε όσο πιο αναίμακτα γίνεται και όσο πιο εύκολα. Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει δύναμη, κουράγιο και υπομονή» ήταν το μήνυμα που στέλνει η ταλαντούχα ηθοποιός στους αναγνώστες του TLIFE και όχι μόνο!

Read More

And More