Η Κατερίνα Στικούδη είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του My Style Rocks [video]

Μπορεί στα τέλη του περασμένου Μάρτη η Κατερίνα Στικούδη να αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του My Style Rocks λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατούσε τότε με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, όμως από αύριο (31/8) επιστρέφει στα γνώριμα εδάφη.

Η όμορφη παρουσιάστρια πρόκειται να καλησπερίσει ξανά το κοινό μέσα από το πλατό του reality μόδας έχοντας στο πλευρό της τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου, τον Χάρη Χριστόπουλο και φυσικά τις διαγωνιζόμενες, παλιές και καινούργιες.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη με την επιστροφή του My Style Rocks και αδημονεί για τη μεγάλη πρεμιέρα. Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν καλησπερίσει τους τηλεθεατές, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το πλατό του reality, στο οποίο τη βλέπουμε να κάνει πασαρέλα και να λέει χαμογελαστή: “Ξεκινάμε!”.

“Αύριο!!! Ξεκινάμε!!@grmystylerocks στον @skaitv.gr. Καθημερινά στις 5:05 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 2:50 το μεσημέρι”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δες το βίντεο:

Καλή αρχή!

Read More

And More