Η Κατερίνα Στικούδη στο “Μαζί σου”: Όσα αποκάλυψε για τον σύζυγό της και η συγκίνηση για την πεθερά της BINTEO

Η Κατερίνα Στικούδη αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι, όμορφες και ταλαντούχες τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz. Αυτή τη σεζόν, η εκρηκτική καλλιτέχνις έχει καταπιαστεί τόσο με την υποκριτική όσο και με την παρουσίαση και δεν τρέχει και δεν φτάνει. Όχι μόνο συμμετέχει στη σειρά του ANT1 “Αν ήμουν Πλούσιος” αλλά παρουσιάζει και τον τρίτο κύκλο του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα ζει μια υπέροχη προσωπική ζωή στο πλευρό του συζύγου της, Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίον είναι μαζί τα τελευταία 11 χρόνια.

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και μας συγκίνησε με την εξομολόγησή της στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τον άντρα της ζωής της, για την πεθερά της που υπεραγαπούσε και δεν βρίσκεται πλέον κοντά της αλλά και για το My Style Rocks.

“Μετά τον γάμο, άρχισα να νιώθω ακόμη καλύτερα με τον εαυτό μου. Ο Βαγγέλης δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το να ντύνομαι σέξι. Από τον πρώτο μήνα που ήμασταν μαζί, ένιωσα ότι είναι ο άνθρωπος μου. Από τη πρώτη χειραψία, στην Βαρβάκειο Αγορά (εκεί γνωριστήκαμε, μη γελάτε) ένιωσα τρομερή οικειότητα. Τώρα είμαι περισσότερο ερωτευμένη και παθιασμένη μαζί του απ’ ότι ήμουν στην αρχή. Τέτοιος τύπος είμαι εγώ. Φουντώνω πιο μετά… Τι να τα κάνεις τα λεφτά, δεν πάει ο άλλος να έχει παλάτια, το θέμα είναι αν σε ακούει, αν είναι δίπλα σου, αν σου δίνει αγάπη, να νιώθεις ότι είναι το στήριγμά σου… Στα δύσκολα, στα εύκολα ” αποκάλυψε για τον άντρα της, Βαγγέλη Σερίφη.

Μάλιστα, μιλώντας για την πεθερά της, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και τη συγκίνηση της: “Η μητέρα του ήταν εκπαιδευτικός. Έχει φύγει από τη ζωή. Είμαι λίγο άτυχη. Είχα μια πολύ καλή πεθερά. Δεν έφυγε πρόσφατα, αλλά σαν πρόσφατα το νιώθω. Μπορεί να περάσουν χρόνια, αλλά ο χαμός ενός ανθρώπου… πάντα σε πονάει. Άσχετα από την ηλικία ή τι έχει συμβεί. Οι συμβουλές της, η αγάπη της, η ενέργειά της πιστεύω θα με βοηθούσαν”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More