Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στη σκηνή διακωμωδώντας τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της!

Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στη σκηνή διακωμωδώντας τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της! | tlife.gr

Θριαμβευτική επιστροφή στη σκηνή ετοιμάζει η Κατερίνα Βρανά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. «Το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου» μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του επιστρέφει στο θέατρο για οκτώ παραστάσεις, με τον τίτλο «Staying alive (σχεδόν πέθανα)», κάνοντας αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: να προσφέρει άφθονο γέλιο στο κοινό! Η «σιδερένια» και διεθνώς βραβευμένη Ελληνίδα κωμικός, η οποία σχεδόν πέθανε αλλά επέστρεψε χαμογελαστή, θα διακωμωδήσει την περιπέτειά της.

«Στην παράσταση θα περιγράψω όσο πιο αστεία μπορώ τι μου συνέβη. Πώς νιώθω. Τις πιο αστείες ιστορίες. Στο νοσοκομείο με τους γονείς μου, με τους φίλους μου. Έτσι κι αλλιώς είναι μοναδική παράσταση, δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, ούτε νομίζω το κοινό ότι έχει ξαναδεί κάτι αντίστοιχο» ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Πριν από δύο χρόνια η διάσημη stand-up comedian βρέθηκε στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας, και διακομίστηκε επειγόντως σε νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ με συμπτώματα δηλητηρίασης, που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση των γιατρών είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα και να νοσηλευθεί για έναν μήνα σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική. Η γενναία Κατερίνα δίνει αγώνα προκειμένου να επανέλθει εντελώς, αντιμετωπίζοντας ακόμη κάποια μικροπροβλήματα με την κίνηση και την όρασή της. Αυτά όμως δεν την εμποδίζουν να ανέβει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο! Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο Μικρό Παλλάς, όπου θα εμφανίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

READ more