Η Κάτια Δανδουλάκη λέει “όχι” στο Mega !

Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του Mega. Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα με το οποίο οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού θέλουν να συνεργάζονται μαζί του, μιας και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως όποτε οι δυο τους έχουν ενώσει τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις, μας έχουν προσφέρει μία μεγάλη, τηλεοπτική επιτυχία.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Κάτια Δανδουλάκη ! Το όνομα ,λοιπόν, της γνωστής ηθοποιού για το Mega είναι… εγγύηση, όταν το κανάλι θέλει να πετύχει μία μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, γι ΄αυτό και συχνά – πυκνά η Κάτια, δέχεται σημαντικές προτάσεις συνεργασίας από το κανάλι της οδού Μεσογείων. Και μάλιστα; Πολλές φορές αυτές οι προτάσεις συνεργασίας φτάνουν στο… κατώφλι της, πριν προλάβει καν, να ολοκληρωθεί η προηγούμενη δουλειά με την οποία Mega και Κάτια έχουν δεσμευτεί !

Κάτι τέτοιο ,λοιπόν, έγινε κι αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν και τελικά αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινές, η Κάτια δέχτηκε πρόταση από τους Megaλικούς, – παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει πέσει καν η αυλαία της “Ζωής της άλλης” – να συνεχίσουν στο… καπάκι την συνεργασία τους.

Οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης, πρότειναν στην Κάτια Δανδουλάκη από τον Γενάρη και μετά, να κρατήσει τον βασικό, πρωταγωνιστικό ρόλο, στην ολοκαίνουργια καθημερινή σειρά που ετοιμάζουν και έχει τον τίτλο , “Εξίσωση”.

Η Κάτια αφού άκουσε προσεκτικά την πρότασή τους, τελικά αρνήθηκε και αποφάσισε μετά την “Ζωή της άλλης”, να κρατήσει για λίγο αποστάσεις… ασφαλείας και ξεκούρασης από την τι-βι. Και αυτό γιατί; Γιατί παρά το γεγονός ότι η αγαπημένη ηθοποιός είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη με την κρίση που μαστίζει την ελληνική τηλεόραση και έχει ρίξει από πέρσι αισθητά το κασέ της, προσαρμοζόμενη πλήρως στα νέα οικονομικά δεδομένα της εποχής, τα χρήματα που μπορούσαν να της δοθούν αυτή την φορά, ήταν λέει τόσο λίγα, που δεν της επέτρεπαν να πει το “ναι” .

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή την φορά η Κάτια Δανδουλάκη αποφάσισε να πει το Megaλο “όχι” στο Μεγάλο Κανάλι ! κρίμα …

Read More

And More