INTERVIEW!

Η Κάτια Δανδουλάκη στο TLIFE: Το καυτό spoiler για τις Άγριες Μέλισσες – Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη και το μυστικό για την σιλουέτα της!

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ της Ελλάδας! Η θεατρική και τηλεοπτική της πορεία έχει στεφθεί με δεκάδες επιτυχίες. Με μια εξωτερική και εσωτερική ομορφιά που δεν αλλοιώνεται στο χρόνο. Μια πραγματική κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης που αν την γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις ότι είναι και ένας σπάνιος άνθρωπος! Τα τελευταία δυο χρόνια την απολαμβάνουμε να ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία την Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες!

Σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο TLIFE, δίνει spoiler, για τη σχέση της με τον Μελέτη και αποκαλύπτει πώς θα αντιδράσει ο γιος της ο Μελέτης,  μόλις μάθει ότι πατέρας του ο τραπεζίτης Θέμελης βίασε τη μητέρα του και ότι η ύπαρξή του είναι αποτέλεσμα του βιασμού της! Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει στο ΤLIFE, για τη μοναδική σχέση της με τον αξέχαστο Μάριο Πλωρίτη και ομολογεί ότι αυτό που είχαν ήταν τόσο τέλειο που εδώ και 14 χρόνια που εκείνος λείπει δεν μπόρεσε να βρει κάτι τόσο τέλειο και όμορφο…

Η Κάτια αποκαλύπτει όμως το μυστικό της ομορφιάς  και της υπέροχης  σιλουέτας της που παραμένει ίδια εδώ και πολλά χρόνια αλλά και πώς διασκεδάζει όταν έχει ελεύθερο χρόνο!

Μιλήστε μας για την Ανέτ αλλά και το μοναδικό στιλ της στο σήριαλ! Το twitter κάνει λόγο για την Chanel του Διαφανίου!

Η Ανέτ γεννήθηκε στο Διαφάνι, έφυγε 20 χρόνων και έζησε όλη της την ζωή στο Παρίσι. Όταν γυρνάει στο Διαφάνι, φέρνει μαζί της τις αρχές και τον αέρα της Ευρώπης και είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Δεν είναι καθόλου δήθεν, είναι πραγματικά προχωρημένη. Για αυτό και δέχεται πολύ ακραίες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια χωρίς καθόλου κόμπλεξ και πίεση σε αντίθεση με την κοινωνία του τότε. Ακόμα και όταν η Ανέτ βγαίνει από τον εαυτό της είναι γιατί υπερασπίζεται την ελευθέρια και την αυτονομία του καθενός. Είναι η Ανέτ όντως πολύ “Σανέλ”  γιατί είναι κι εκείνη  μπροστά από την εποχή της και την έχουμε ως πρότυπο και προχωράμε!

Αυτό που αισθάνομαι εγώ και ελπίζω να βγαίνει προς τα έξω είναι πως ο Δούκας είναι ο αγαπημένος αδερφός της Ανέτ, γιατί κράτησε το τεράστιο μυστικό της εγκυμοσύνης της. Ο Δούκας της στάθηκε. Η Ανέτ προσπαθεί να ξυπνήσει στον Δούκα τον παλιό του εαυτό γιατί βλέπει πως η κατάρα του Δούκα είναι πως έχει δυο εαυτούς. Δυστυχώς αυτήν την περίοδο βλέπουμε πως υπερτερεί ο κακός του εαυτός.

Θέλουμε ένα spoiler…Μίλησε η Ανέτ στον γιό της για τον Θέμελη, αλλά δεν ξέρει ότι η Ανέτ βιάστηκε από τον Θέμελη… Πώς θα αντιδράσει; Γιατί ο Μελέτης ότι κι αν είναι πέρασε πολλά…
Είμαστε στο υπέροχο στάδιο όπου ο μελέτης χτίζει γέφυρες με την μάνα του. Αυτή την σχέση δεν θα την έλεγα πια μάνας γιού ούτε την αισθάνομαι έτσι. Είναι μια σχέση βαθιάς φιλίας και εμπιστοσύνης. Ο Μελέτης βλέπει την αγωνία της και προσπαθεί να την προστατέψει.

Ο Μελέτης δεν θα το μάθει κατευθείαν, ότι είναι γιος του Θέμελη μετά από βιασμό.. Θα αναγκαστεί να του το ομολογήσει η Ανέτ μετά από ένα συμβάν που θα δει εκείνος μπροστά στα μάτια του. Στην αρχή σοκάρεται… Δεν θα αντιδράσει αρνητικά… Είναι συγκινητικό… Θα αντιδράσει προσπαθώντας να προστατέψει την μάνα του.

Θα πάνε οι Μέλισσες και 3η σεζόν; Τι πιστεύετε;

Είναι μεγάλο κρίμα να αφήσει κάνει μια επιτυχία ανεκμετάλλευτη. 9 στις 10 φορές, η κάθε χρονιά είναι χειρότερη από την προηγούμενη, εδώ όμως βλέπουμε να συνεχίζεται η επιτυχία και να γίνεται και μεγαλύτερη, στις Άγριες Μέλισσες. Εδώ οι ήρωες έχουν γίνει ένα με τον κόσμο εγώ θα ευχόμουν να συνεχίσει, θα ήταν κρίμα να μην συνεχίσει και το λέω αυτό και ως θεατρικός παραγωγός.

Ακούστε τη συνέντευξη της Κάτιας Δανδουλάκη, στο TLIFE!

Ζήσατε με τον Μάριο Πλωρίτη μια σχέση που θα λέγαμε ότι ήταν ο έρωτας που θα θέλαμε όλοι να ζήσουμε στη ζωή μας! Πως θυμάστε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας;

Δεν αισθάνομαι ότι έχει φύγει  ο Μάριος,  γιατί μέσα μου, πάντα μιλάω με αυτόν. Είχα μια αγάπη που κράτησε για πάντα. Ήταν τα 32 καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Δεν θα τα άλλαζα με τίποτα. Ήταν η τέλεια  σχέση ίσως και λόγω της διαφοράς της ηλικία μας. Δεν με περιόριζε σε τίποτα και πάντα ήθελε να γίνομαι όλο και καλύτερη. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό η διαφορά της ηλικίας. Ενώ μας έδενε πολύ ουσιαστική ταύτιση, δεν είμασταν ο ένας επάνω στον άλλο. Αν ήμασταν συνομήλικοι ίσως να μην περνούσαμε τόσο ωραία! Δίναμε αέρα ο ένας στον άλλο να αναπνεύσει. Ήθελε ο ένας να κάνει πράγματα χωρίς απαραίτητα να είναι ο άλλος μπροστά. 

Έχουνε περάσει 14 χρόνια που έφυγε ο αγαπημένος σας. Δεν σας λείπει η συντροφικότητα; Ήταν τόσο τέλειο αυτό που ζήσαμε… Αυτό δεν θα μπορούσα να το ξαναβρώ. Ήταν σαν να είχα κερδίσει ένα λόττο.

Εδώ  και πολλά χρόνια σας βλέπουμε κομψή στα ίδια κιλά! Πώς τα καταφέρνετε ποιο είναι το μυστικό για την τέλεια σιλουέτα σας;
Πάντα ήμουν αδύνατη, αλλά και πολύ λιχούδα. Όταν πέρασα τα 40 επέβαλα στον εαυτό μου να σταματήσει τις καταχρήσεις και έβγαλα τα γλυκά από την ζωή μου για 8 χρόνια. Λατρεύω την σοκολάτα! Στην αρχή έπαθα σύνδρομο στέρησης, αλλά τα κατάφερα. Μου είναι όμως πλέον πολύ εύκολο να επιβάλλομαι στον εαυτό μου. Πάντα κάνω διατροφή, αυτό το έμαθα από το σπίτι μου γιατί η μητέρα μου δεν έφτιαχνε διάφορα φαγητά για τον καθένα ξεχωριστά. Έφτιαχνε ένα για όλους.
Ακόμα και στο γύρισμα θα φέρω το δικό μου φαγητό και κάθε μέρα θα κάνω έστω και λίγη γυμναστική. Είμαι πειθαρχημένη και στρατιώτης. Κάνω λάστιχα, γυμναστική κάθε μέρα έστω και για μισή ώρα και έχει αποτέλεσμα. Το παρακάνω στην πειθαρχία. Δεν χαλαρώνω ποτέ!

Ο χρόνος και το DNA σας, σας έχει φερθεί υπέροχα. Εσείς βοηθάτε την εμφάνισή σας;

Με όλους τους τρόπους! Είμαι υπέρ της χρήσης ενυδατικών από πολύ μικρή ηλικία. Το έκανα από μικρή. Είμαι επίσης υπέρ των Botox και των πλαστικών επεμβάσεων. Είμαι κάθετα αρνητική στο να προσπαθείς να αλλάξεις αυτό που είσαι. Πρέπει να παραμείνεις ο εαυτός σου. Ποτέ όμως δεν θα ήθελα να γίνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Θυμώνω όταν ωραίες γυναίκες γίνονται κάτι άλλο από αυτό που είναι. Δεν είναι ταμπού οι πλαστικές επεμβάσεις αλλά μάχομαι την παραμόρφωση. Μου αρέσει η κοκεταρία στη γυναίκα. Δεν μου αρέσει η ωραιοπάθεια. Με απωθεί.


Πως διασκεδάζει η Κάτια Δανδουλάκη; Πώς χαλαρώνει;
Διασκέδαζα κάθε μέρα όταν βγαίναμε, όταν πήγαινα ταξίδια. Τώρα κάνω περισσότερα ταξίδια. Δίνω αυτή την πολυτέλεια στον εαυτό μου! Το Λονδίνο ήταν η αγαπημένη μου πόλη και θα ήθελα να είχα γεννηθεί στην νέα Υόρκη γιατί έχει ανοικτούς ορίζοντες. Όσο μεγάλωνα κατάλαβα ότι μου αρέσει να βλέπω χώρες που δεν έχω ξαναδεί και έτσι κάνω κρουαζιέρες. Πήγαινα και με τον Μάριο κρουαζιέρες, ελπίζω να ξαναπάω!

Έχετε μια σχέση αγάπης με τη μόδα και φαίνεται και στις στιλιστικές επιλογές σας

Η Λουκία (σχεδιάστρια μόδας) είναι η αδερφή  ψυχή μου  Η μόδα είναι τέχνη. Αυτό που δεν θα έκανα ποτέ θα ήταν να ακολουθήσω την μόδα ενώ δεν με κολακεύει. Δεν διανοήθηκα ποτέ να ξοδέψω μια περιουσία σε ένα κομμάτι που να είναι μάρκας. Επίσης τα κοσμήματα δεν μου λένε τίποτα όπως και οι γούνες. Έχω  μια αδυναμία όμως στις πέρλες. Μου αρέσουν πολύ και στην Ανέτ την έχω φορέσει πολύ την πέρλα

Σας λείπει το θέατρο, τώρα με τον κορονοϊό; Μου λείπει τόσο που το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Φαίνεται αντιφατικό, αλλά το έχω βγάλει από το κεφάλι μου για να μην στενοχωριέμαι. Το καλοκαίρι έχουμε δυο πράγματα που μας περιμένουν: Το “Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές” που αν φύγει περιοδεία θα περάσει πολύ καλά ο κόσμος. Το δεύτερο έργο είναι ένας μονόλογος,  είναι μια μεγάλη εξομολόγηση από τις δεκαετίες που έζησα εγώ. Δεν είναι ακριβώς η ζωή της Κάτιας, αλλά είναι η ζωή μιας αστής, ακριβώς τα χρόνια που έζησα εγώ.

Read More

And More