Η Κάτια Δανδουλάκη το νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή του “Dancing” ;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από χθες, με την πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει ευρέως και θέλει την Κάτια Δανδουλάκη να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα; Να είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με τους Αντεννικούς, προκειμένου να συμμετέχει στο “Dancing with the stars” !

Και αν νομίζετε πως πρόκειται για ακόμα ένα πρόσωπο που πολιορκείται από το κανάλι προκειμένου να υποκύψει στην γοητεία του χορού, απατάσθε. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η γνωστή ηθοποιός δεν πολιορκείται από τον ΑΝΤ1 για να είναι ένα από τα λαμπερά πρόσωπα του σόου που θα λικνιστούν στο παρκέ. Η γνωστή ηθοποιός πολιορκείται από τον ΑΝΤ1, προκειμένου να δεχτεί και να συμμετάσχει στην σύνθεση της κριτικής επιτροπής.

Η Κάτια Δανδουλάκη σύμφωνα με τα όσα λέγονται και ακούγονται θα είναι πιθανότατα το τέταρτο μέλος της κριτικής επιστροπής του σόου, ερχόμενη να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση της Ερρικας Πρεζεράκου.

Βλέπετε, οι Αντεννικοί προσπάθησαν να βρουν ένα ιδιαίτερα λαμπερό πρόσωπο, του οποίου η εμφάνιση στο σόου να είναι έκπληξη , – όπως έγινε άλλωστε και με την Ελενα Παπαρίζουν στο “Ice” – , και απ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα; Αν όντως αυτό το “συνοικέσιο” μας κάτσει, τα κατάφεραν !

Read More

And More