Η Κάτια, το “Dancing” και το… αγκάθι στην συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 !

Μετά χιλίων κόπων και πολλών τηλεοπτικών βασάνων, οι Αντεννικοί αποφάσισαν τελικά να κάνουν την… υπέρβασή τους, να βγάλουν το “Dancing with the stars” από την κατάψυξη και να προσπαθήσουν να το ετοιμάσουν, έτσι ώστε το επιτυχημένο σόου τους να είναι σε θέση να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού τον Νοέμβρη.

Βλέπετε, λόγω κρίσης αρχικά είχε αποφασιστεί μέχρι και το “Dancing” να “παγώσει” και να μην βγει στο πρώτο κομμάτι της νέας σεζόν και να μείνει στα μετόπισθεν για Γενάρη – Φλεβάρη, αλλά τελικά τα σχέδια άλλαξαν ! Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου είπαν να την κάνουν την οικονομική θυσία και το άκρως επιτυχημένο Κυριακάτικο πρότζεκτ τους, τελικά να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας το Φθινόπωρο.

Βέβαια, οφείλω να σας εξομολογηθώ, πως μέχρι να δω την πρεμιέρα του σόου στην τι-βιτσα μου, θα κρατάω μικρό καλάθι, γιατί σε καιρούς κρίσης, για τίποτα απ ΄όλα όσα ακούω δεν μπορώ να είμαι σίγουρη και να βάζω το χέρι μου στην φωτιά !

Ετσι, έχουν ξεκινήσει την εντατική προετοιμασία του σόου και τις επαφές, προκειμένου να δουν πως ακριβώς θα το στελεχώσουν. Ανάμεσα ,λοιπόν, στα πρώτα πρόσωπα με τα οποία φρόντισαν να επικοινωνήσουν, ήταν και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία ως γνωστόν πέρσι τους είχε πει το μεγάλο “ναι” και είχε δεχτεί να καθήσει στην κριτική επιτροπή του σόου. Ενός σόου, το οποίο βέβαια δεν είδαμε ποτέ να βγαίνει στον αέρα.

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός ,λοιπόν, δέχτηκε το τηλεφώνημα των Αντεννικών και ξεκίνησε εκ νέου τις συζητήσεις μαζί τους. Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Κάτια είναι θετική για ακόμα μία φορά στο να πάρει μέρος στην συγκεκριμένη παραγωγή – μιας και ο χορός της αρέσει πολύ – μόνο που αυτή την φορά υπάρχει ένα σοβαρό “αγκάθι” στην συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Οχι, όχι, μην πάει ο νους σας στο κακό… Το “αγκάθι” αυτό δεν έχει να κάνει με το οικονομικό, αλλά με τα θεατρικά σχέδια της Κάτιας. Η γνωστή πρωταγωνίστρια εννοείται πως προχώρησε στον σχδιασμό της νέας παράστασης που θέλει να ανεβάσει φέτος τον χειμώνα και όπως καταλαβαίνετε, πως να βρίσκεται στο “Dancing”, όταν την ίδια στιγμή, πρέπει να βρίσκεται κάθε Κυριακή βράδυ και πάνω στο σανίδι, το οποίο είναι η ζωή της.

Οι συζητήσεις ,λοιπόν, παίρνουν και δίνουν προκειμένου να βρεθεί κάποια φόρμουλα και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του “TLIFE”, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα, η Κάτια κάθε Κυριακή να δινει μόνο μία απογευματινή παράσταση, έτσι ώστε το βράδυ να μπορεί να βρίσκεται στο “Dancing”. Μία ιδέα την οποία συζητούν σοβαρά, αλλά για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει για το αν τελικά αποδεχτεί η Κάτια Δανδουλάκη !


Read More

And More