Η Katy Perry μιλάει για τον χωρισμό της με τον Orlando Bloom

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από τότε που έγινε γνωστός ο χωρισμός της Katy Perry με τον γνωστό ηθοποιό Orlando Bloom. Το ζευγάρι αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, να αφοσιωθεί ο κάθε ένας στην καριέρα του και στην προσωπική του ζωή.

Παρόλο που πιστεύαμε ότι θα έμεναν για λίγο καιρό μόνοι, φαίνεται πως ο Orlando υπέκυψε σε νέο έρωτα με μια με μελαχρινή ύπαρξη, όπως θέλουν τα δημοσιεύματα.

Από την άλλη, η Katy αποφάσισε να ασχοληθεί με την εξωτερική της εμφάνιση και όχι με κάποιο νέο δεσμό. Η ίδια “ξέσπασε” στα μαλλιά της και τα κούρεψε σε πολύ κοντό μήκος, όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες μετά από ένα χωρισμό.

Πολλοί λοιπόν πίστεψαν ότι αυτή της η κίνηση έδειχνε θυμό και στεναχώρια λόγω της αντικαταστάτριά της που πλέον στέκεται στο πλευρό του Orlando, αλλά η τραγουδίστρια αποστόμωσε τους πάντες με ένα post της στο twiter.Η ίδια έγραψε:
“Πως θα σας φαινόταν εν έτη 2017 να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε; Μπορείτε να παραμείνετε φίλοι και να εξακολουθήσετε να αγαπάτε τους πρώην συντρόφους σας. Κανένας δεν είναι ο θύτης ή το θύμα”.

Read More

And More