Η καυτή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στα Battles του The Voice [pic]

Η Έλενα Παπαρίζου έχει γίνει μέλος της πιο αγαπημένης μας τηλεοπτικής παρέας. Το “The Voice of Greeceέχει καταφέρεινα κερδίσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και συνεχίζει να το κάνει και τώρα που φτάσαμε στα Battles.

Λίγο πριν την έναρξη του 3ου επεισοδίου, η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα παρασκήνια στην οποία είναι πολύ σέξι!

“Βλέπω νέα παιδιά να αγαπάνε το τραγούδι, και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να γίνουν καλύτεροι, και ταυτόχρονα να είναι έτοιμοι να δεχτούν τη συμβουλή. Είναι μαγεία αυτό για μένα, και έστω και ένα μικρό πραγματάκι να πάρει ο καθένας από μένα, για μένα αυτό θα είναι ευτυχία και ικανοποίηση”, δήλωσε στο TLIFE η Έλενα Παπαρίζου με τη νέα της ιδιότητα, αυτή της coach του πιο επιτυχημένου talent show.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλα όσα λέει η Έλενα Παπαρίζου στο TLIFE

Στο σημερινό επεισόδιο : Γιατί η Έλενα έβαλε στο ίδιο ρινγκ έναν τενόρο με έναν ροκά; Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Φιλιππινέζου Allan Paul από την ομάδα του Πάνου που μας μάγεψε στα blind auditions; Πώς θα «παντρευτούν» δύο υπέροχες φωνές από την ομάδα του Κωστή; Η “μάγισσα” Νικολέτα με τη θεατρική Μάγδα; Ποιον από τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές του θα επιλέξει ο Σάκης για να συνεχίσει μαζί του στα knock outs;

Read More

And More