Η Keira Knightley έγινε μητέρα για δεύτερη φορά!

Η Keira Knightley έγινε για δεύτερη φορά μητέρα και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, James Righton και όπως καταλαβαίνεις η ευτυχία της είναι απερίγραπτη. Το ζευγάρι μάλιστα έχει ήδη μια κόρη, την μόλις τριών ετών Edie. Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, την είχε κάνει τον περασμένο Μάιο, όταν είχε δώσει το παρών στο cocktail party της Chanel στο Παρίσι, όπου είχε εμφανιστεί με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Πάντως η ίδια δεν αποκάλυψε ποτέ ότι έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της! Αντιθέτως, οι paparazzi την “τσάκωσαν” να κάνει την πρώτη της βόλτα με το νεογέννητο παιδί της και τον σύζυγό της! Οι τελευταίες φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη της Keira Knightley κυκλοφόρησαν μέσα Αυγούστου.

«Η γέννα είναι ένα πεδίο μάχης, ένας αγώνας επιβίωσης. Ο δικός σου αγώνας. Και αποκαλείται εμάς το αδύναμο φύλο» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για την μητρότητα, ενώ σε άλλη στο περιοδικό Balance είχε αναφέρει: “Μιλάω από προνομιακή θέση. Έχω ένα απίστευτα υποστηρικτικό περιβάλλον, έχω υπάρξει φοβερά τυχερή στην καριέρα μου, μπορώ να πληρώνω για την φροντίδα των παιδιών μου, αλλά παρ’ όλα αυτά μου φαίνεται τρομερά δύσκολο”.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More