«Η Κέισι δεν έπρεπε να βρίσκεται στην τελική τριάδα του GNTM. Το κορίτσι είναι για promotion…»

«Η Κέισι δεν έπρεπε να βρίσκεται στην τελική τριάδα του GNTM. Το κορίτσι είναι για promotion…» | tlife.gr

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Περιστερίου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το GNTM, εκφράζοντας ανοιχτά την γνώμη της για τα τρία κορίτσια που έφτασαν στον μεγάλο τελικό του reality μόδας του STAR.

Ποια είναι η γνώμη της νικήτριας του πρώτου κύκλου του My Style Rocks για την Κάτια Ταραμπάνκο, την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κέισι Μίζιου;

«Έχασα τέσσερις ώρες χωρίς λόγο. Θέλανε και τα παιδιά μου να το δούνε και είπαμε εντάξει να το δούμε και αυτό. Δεν θεωρώ σωστό αυτό που έγινε σε καμία περίπτωση. Μια είναι η νικήτρια, τι να κάνουμε; Γιατί να το μοιραστούμε; Δεν κατάλαβα. Η Κάτια είναι ένα μοντέλο που κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Δηλαδή νομίζω είμαι πιο πολύ στην Άννα Μαρία για να έβγαινε πρώτη. Η Κέισι δεν έπρεπε να βρίσκεται καν στην τριάδα. Το κορίτσι είναι για promotion. Είναι για να φωτογραφίζεται στο Instagram. Όπως είναι και οι υπόλοιπες. Είναι όλες για να φωτογραφίζονται με μαγιό και με σαμπουάν, χαμογελάκι και στην κάμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more