Η Κέλλυ Κελεκίδου στο ΤLIFE: Οι αποκαλύψεις για τον γάμο της, η Kim Κardashian, και ο Σταμάτης Κραουνάκης! ΒΙΝΤΕΟ

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της χώρας μας αλλά και τις πιο κομψές της showbiz! Mια αυθεντική λαϊκή φωνή, και ένα γνήσιος άνθρωπος με θετική διάθεση και σκέψη! Είναι όμως και μια υπέροχη μαμά που μεγαλώνει δυο όμορφα και χαρισματικά παιδιά! Τον 11χρονο Ραφαήλ και την 6χρονη Ελπινίκη που μόλις αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο και ετοιμάζεται με λαχτάρα για την 1η Δημοτικού! Είναι τα θαύματα της ζωής της, που απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη!

Μέσα στην καραντίνα η Κέλλυ κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, το νέο της τραγούδι “Βασανίζομαι” που προέκυψε από μια υπέροχη συνεργασία με τον μεγάλο μας συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη! Η συνεργασία τους μοναδική και η Κέλλυ εκπληκτική ερμηνεύει το “Βασανίζομαι” και εντυπωσιάζει! Και όπως μαθαίνουμε η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και η Κέλλυ ετοιμάζεται να μας εκπλήξει ξανά ευχάριστα με τη δουλειά της, αφού θα μπει ξανά στο στούντιο με τον Σταμάτη για “κάτι ξεσηκωτικό”!

Σήμερα η  Κέλλυ Κελεκίδου έρχεται στο TLIFE και μιλάει για όλα! Για το νέο τραγούδι της, για την σχέση της και τη ζωή της με τον Νίκο Κουρκούλη, για τα δυο παιδιά τους, για τη γυμναστική που κρατάει σε φόρμα το υπέροχο κορμί της ενώ κάνει και.. αποκαλύψεις! Η  τραγουδίστρια μιλάει για την φίλη της ψυχολόγο που επισκέφθηκαν μαζί με τον Νίκο, αποκαλύπτει ποιος είναι ο  πιο ζηλιάρης στη σχέση τους αλλά και ότι έχει ψάξει κρυφά το κινητό του Νίκου! Λέει όμως και με ειλικρίνεια ότι δεν την ενόχλησαν όσα γράφτηκαν όλα αυτά τα χρόνια για το γάμο της γιατί εκείνη ήξερε τι συμβαίνει αλλά δηλώνει: “Το μόνο πράγμα που θα με ενοχλούσε πραγματικά θα ήταν να πουν πράγματα για τα παιδιά μου. Τότε θα έβγαζα νύχια”. Μιλάει όμως και για την ομοιότητά της με την Κim Kardashian περιγράφοντάς μας το απολαυστικό περιστατικό όπου στο αεροδρόμιο ένας νεαρός την πέρασε για την Κιμ και φωτογραφήθηκε μαζί της!

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη της Κέλλυς Κελεκίδου στο TLIFE

Μίλησέ μας για το υπέροχο ζεϊμπέκικο που σου έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης! “Βασανίζομαι”!
Ό,τι και να σου πω για τον Σταμάτη είναι πολύ λίγο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν μοναδικό τρόπο να αγγίζει τις ψυχές των ανθρώπων. Στο πρώτο άκουσμα του “Βασανίζομαι” δεν σου κρύβω ότι συγκινήθηκα πολύ γιατί με άγγιξε, καθώς είναι ένα λαϊκό τραγούδι και αυθεντικό. Μιλάει για την αγκαλιά και είναι πολύ ωραίο να ‘’γεμίζεις’’ συναισθηματικά με μια αγκαλιά διότι χωρίς να πεις μια λέξη δείχνεις στον άλλο πόσο τον αγαπάς.

Πως προέκυψε η συνεργασία με τον Σταμάτη;
Η πρώτη επαφή που είχα μαζί του ήταν όταν τραγουδούσα στο “Φως” και έλεγα το “Αυτή η νύχτα μένει” και του άρεσε πολύ. Παρ’ όλα αυτά πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και οι δρόμοι μας συναντήθηκαν σε μια πιο όμορφη περίοδο και για τους δύο μας. Ήμουν πιο ώριμη και ο Σταμάτης με μια διάθεση που μου έδωσε ένα μοναδικό δώρο.

Πως περάσατε στην καραντίνα;
Είμαι άνθρωπος που δεν βγαίνει πολύ από το σπίτι. Βρήκα περισσότερο δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά. Βρισκόμουν με δικούς μου ανθρώπους όπως η αδερφή μου και μια φίλη μας και περνάγαμε ποιοτικό χρόνο μαζί και λέγαμε τους προβληματισμούς μας για την κατάσταση

Ο Νίκος Κουρκούλης δήλωσε πως μαγείρεψε στην καραντίνα! Πιο φαγητό του σου αρέσει;
Ο Νίκος μαγειρεύει καταπληκτικά και ό,τι κάνει το κάνει πολύ μοναδικά.

Εσύ μαγειρεύεις;
Στην πραγματικότητα όμως εγώ μαγειρεύω πάντα, μια δυο φορές μαγείρεψε και τον πάγκο τον άφηνε χάλια. Να τα λέμε κι αυτά. Του λέω κάνε κάτι ολοκληρωμένο να το ευχαριστηθώ και ‘γω! (γέλια)

Τι κάνεις για να παραμένεις fit; Τι τρως και πόσο γυμνάζεσαι;

Έκανα ενόργανη γυμναστική όταν ήμουν μικρή και πήγαινα για πρωταθλητισμό. Αν διατηρείσαι  λίγο πολύ στα κιλά σου η υποδομή υπάρχει και το σώμα δεν ξεχνάει. Από εκεί και πέρα πρέπει να πω ότι τα τελευταία χρονιά δεν το αφήνω. Πάω τουλάχιστον 2-3 φορές στο γυμναστήριο. Προ ιού έκανα 3 φορές ποδήλατο και 2 φορές έκανα κυκλική γυμναστική. Είμαι καλά μέσα μου  και εκτονώνομαι με τη γυμναστική!

Μίλα μου για τα παιδιά και την καθημερινότητα σου.

Είναι ο Ραφαήλ και η Ελπινίκη, 11 και 6 χρονών. Νομίζω ότι είναι το πιο ωραίο δώρο που μου έχει χαρίσει ο θεός. Όταν βιώνεις την μητρότητα αλλάζει όλη η κοσμοθεωρία σου.

Είσαι αυστηρή μαμά;
Γενικότερα αυτό που με νοιάζει είναι να είναι γερά τα παιδιά μου. Επομένως είμαι αυστηρή, αλλά το κάνω με σκοπό να είναι ασφαλή.Έχω δει τώρα τελευταία πως είναι να περνάς δύσκολα μέσα στα νοσοκομεία και το βλέπω αλλιώς. Να είναι καλά στην υγεία τους αυτό με νοιάζει;

Ποιος πήρε την απόφαση να πάτε στην Αυστραλία;
Ήταν μια περίοδος που θέλαμε να φύγουμε. Ήμουν έγκυος, ο Νίκος ήθελε να ξεκουραστεί και να κάνει άλλα πράγματα και ήταν ένα ταξίδι το οποίο μας πήγε παραπάνω από έναν χρόνο που είχαμε αρχικά σχεδιάσει. Μείναμε 3,5 χρόνια τελικά

Σε έχει πειράξει κάτι που γράφτηκε για εσένα και για το Νίκο;
Δεν είμαι άνθρωπος που θα ενοχληθεί  με αυτά που λέει ο καθένας. Κρατάω ότι έχουμε ελευθερία και ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του, αλλά όταν ακούω κάτι τέτοια το μόνο που κάνω είναι να διοχετεύσω την ενέργεια μου σε κάτι πιο σημαντικό. Αυτά που λέγανε ότι χωρίζουμε…Παρ’ όλα αυτά τους δικαιολογώ γιατί και αυτοί πρέπει να γράψουν κάτι. Αν ήθελα κάτι να πω θα το έλεγα εγώ η ίδια γιατί και εγώ και ο Νίκος είμαστε αληθινοί και αυθεντικοί άνθρωποι. Το μόνο πράγμα που θα με ενοχλούσε πραγματικά θα ήταν να πουν πράγματα για τα παιδιά μου. Τότε θα έβγαζα νύχια.

Συμφωνείς με τον σύμβουλο γάμου; Ο Νίκος αναφέρθηκε σε αυτό…
Στην ζωή μας χρειάζονται κάποια εργαλεία για να μπορέσουμε να λύσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα. Στην αρχή πήγαινα εγώ στην φίλη μου την ψυχολόγο και στην συνέχεια είπα και στον Νίκο και πήγαμε μαζί

Ποιος ζηλεύει πιο πολύ στη σχέση σας; Εσύ ή ο Νίκος;

Αυτό το συναίσθημα δεν κυριαρχεί πολύ στη δική μας σχέση. Ο Νίκος το εκφράζει με μυστήριο τρόπο. Εγώ δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα.

Δηλαδή δεν έχεις ψάξει το κινητό του;

Το κινητό του το έχω ψάξει!! Αυτό δεν είναι ζήλια, είναι έρευνα. Το έκανα στις αρχές της σχέσεις μας (γέλια).

 

Πες μου για τότε που ένας νεαρός σε πέρασε για την Kim Kardashian και φωτογραφήθηκε μαζί του!
Πηγαίναμε από το Darwin στο Sydney ένα ταξίδι μόνοι μας με τον Νίκο και εκεί που περνάμε τον έλεγχο με τα πράγματα είδα το Νίκο να μιλάει με έναν άνδρα και να γελάνε. Αρχικά νόμιζα ότι μας γνωρίσανε εκεί και μου φάνηκε περίεργο, αλλά στην συνέχεια με πλησιάζει ο Νίκος και μου λέει πως με πέρασε για την Kim Kardashian. Εκείνη την ώρα είχα πέσει κάτω από τα γέλια γιατί ο άνδρας ρώταγε τον Νίκο: ‘Εσείς ποιος είστε, ο μάνατζερ ή μήπως ο στιλίστας;’ Και ο Νίκο απαντά: ‘Στιλίστας!’. Και έβγαλα φωτογραφία ως Κim Kardashian!

Read More

And More