Η Kim τα κατάφερε! Έγινε εξώφυλλο στην αμερικανική Vogue! Δες τις φωτογραφίες!

Ο λόγος βεβαίως για την Kim Kardashian, η οποία υπέβαλλε τον εαυτό της σε σκληρή δίαιτα με έναν μόνο στόχο: να γίνει εξώφυλλο σε ένα θρυλικό περιοδικό μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκε και το μωρό τους!
Η αμερικανική Vogue, με επιρροή παγκοσμίως στα θέματα μόδας και με αφεντικίνα την σκληροτράχηλη Anna Wintour φιλοξενεί τον Απρίλιο ως cover story μια τηλεπερσόνα που φοράει νυφικό και μιλάει για τα περιβόητα σχέδια γάμου της με τον ράπερ Kanye West.

Η Vogue έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τα παρασκήνια αυτής της φωτογράφησης που ξεσήκωσε σάλο στα social media αφού όλοι επικρίνουν την WIntour ότι πρόδωσε τις αρχές της Vogue βάζοντας για εξώφυλλο μια γυναίκα που ουσιαστικά είναι γνωστή μόνο για τα ριάλιτι που έχει κάνει η οικογένειά της!

Δες τις φωτογραφίες!


Η Kim, o Kanye και το 8 μηνών μωρό τους ετοιμάζονται για την πόζα εξωφύλλου.


Όσα δεν κατάφερε η μαμά στα 33 της χρόνια το κατάφερε το μωρό σε 8 μήνες αφού πριν χρονίσει κατάφερε να μπει στη… Vogue!


Ο μπαμπάς δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κόρη του μέσα σε ένα σταθμευμένο τζετ που αποτελούσε μέρος της φωτογράφισης.


Και εγένετο… εξώφυλλο, δια χειρός της διάσημης Annie Leibovitz και όλη η οικογένεια Kardashian έδωσε συγχαρητήρια στην Kim εκτός από τους έξαλλους αναγνώστες της Vogue που έστελνα μηνύματα στο Twitter για το πόσο προδωμένοι νιώθουν από την επιλογή της Anna Wintour!


H Kim και ο Kanye ετοιμάζονται για τη φωτογράφιση της ζωής τους!


Τρυφερές στιγμές του ζευγαριού κατά τη φωτογράφιση…


Η Kim φωτογραφήθηκε με διάφορα λευκά φορέματα-νυφικά ενόψει και του επικείμενου γάμου της!

Δες εδώ το βίντεο από τα παρασκήνια όπως το έδωσε στη δημοσιότητα η Vogue:

Read More

And More