Στην Αθήνα έφτασε σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της στην ελληνική πρωτεύουσα μετά την ορκωμοσία της.
Συγκεκριμένα, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ θα παραστεί σήμερα το βράδυ στον ετήσιο χορό των Πεζοναυτών, ο οποίος συμπίπτει φέτος με την άφιξη της στην Αθήνα, ενώ από το πρωί της Δευτέρας θα βρίσκεται στην Πρεσβεία των ΗΠΑ, εκκινώντας τα νέα καθήκοντα της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ παρέθεσε επίσημη δεξίωση στο ξενοδοχείο «Grand Hyatt», με τη συμμετοχή επιχειρηματιών και πολιτικών παραγόντων, με αφορμή τη συμπλήρωση 250 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος των Αμερικανών Πεζοναυτών.
Η εκδήλωση, για την οποία απαιτούνταν επίσημο ένδυμα, ξεκίνησε στις 19:00 με κοκτέιλ, θα συνεχιστεί με την τελετή και το δείπνο, ενώ για το δίωρο 10 με 12 έχει προγραμματιστεί χορός.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η άφιξη της Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κεντρική φωτογραφία: Eurokinisi
Πηγή βίντεο: newsit.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
