Η Κλέλια Ανδριολάτου εντυπωσίασε στη Μύκονο – Βίντεο

Στην Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Κλέλια Ανδριολάτου για μια νέα παραγωγή που γυρίζεται στο νησί των Ανέμων.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την κατέγραψε στα διαλείμματα των γυρισμάτων στην περιοχή του Άγιου Σώστη.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, η Κλέλια Ανδριολάτου εμφανίστηκε να κάνει ασκήσεις γιόγκα πάνω σε φορτηγάκι για να ξεμουδιάσει λόγω των πολύωρων γυρισμάτων. Λεπτομέρειες για την νέα παραγωγή που συμμετέχει δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Θυμίζουμε ότι και πέρυσι το φθινόπωρο η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για την ταινία Mykonos, την πρώτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως παραγωγού.

Δες το βίντεο από το Mykonos Live Tv:

«Δε μπορώ να σας πω αν θα δούμε τέταρτη σεζόν του Μaestro. Μπορώ να σας πω ότι γενικά περιμένουμε ωραία νέα. Κι εγώ περιμένω μαζί σας» είχε δηλώσει η Κλέλια Ανδριολάτου σε ερώτηση για το αν θα δούμε τέταρτο κύκλο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164