Η Κλέλια Ρένεση στο πλευρό των συναδέλφων της – “Φύγε απ’ όπου νιώθεις ότι κακοποιείσαι”

Θέση μετά τις καταγγελίες συναδέλφων της για βία θέλησε να πάρει η Κλέλια Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί γενικότερα να αποφεύγει να μιλάει δημόσια και να δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο αυτή τη φορά “έλυσε” τη σιωπή της και μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση συμβούλευσε τις γυναίκες να αντιστέκονται στη βία και να φεύγουν απ’ όπου κακοποιούνται.

“Φύγε απ’ όπου νιώθεις ότι κακοποιείσαι. Δίχως δεύτερη σκέψη. Δίχως μεν, αλλά, μήπως, ίσως. Είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά. Χωρίς σπίτι ζεις, χωρίς λεφτά ζεις (θα γίνουν τα θαύματα, μην έχεις καμιά αμφιβολία) χωρίς «όνομα» ζεις, χωρίς αξιοπρέπεια ΔΕΝ ζεις, σέρνεσαι…

Απέναντι σε κάθε βρικόλακα, εσύ γέλα σθεναρά και πες ότι δεν είσαι στο μενού. Δεν έχεις καμιά άλλη αποστολή από το να κρατήσεις ζωντανό το παιδί μέσα σου. Ζωντανό το φως που καίει. ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ.

Και σου υπογράφω πως αυτό που κερδίζεις είναι πολύ μεγαλύτερο απ αυτό που χάνεις. Κρατώ το χέρι των συναδέλφων μου για όλες τις στιγμές που ένιωσαν κομμάτια και στο όνομα τους σου γράφω: ΦΥΓΕ”, έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

 

Read More

And More