Η κοιλίτσα της την έκανε διάσημη!

Ποιος είπε ότι οι καμπύλες και η κοιλίτσα δεν κάνουν μια γυναίκα σέξι; Σίγουρα αυτός που το ανέφερε δεν γνώριζε την ιστορία του γνωστού μοντέλου Lizzie Miller, που η φωτογραφία με την λίγο πλαδαρή κοιλίτσα της, την έκανε διάσημη…
Όταν η Lizzie Miller φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Glamour σίγουρα δεν είχε φανταστεί πως μια συγκεκριμένη πόζα της, θα έκανε το γύρο του κόσμου. Το λαμπερό μοντέλο απαθανατίστηκε σε μια όχι και τόσο ελκυστική πόζα, που έδειχνε τις ατέλειες στο σώμα της και σημάδια πλαδαρότητας στην κοιλιά της. Η ίδια ένιωσε λίγη ντροπή, όταν είδε τη φωτογραφία, αλλά θεώρησε πως κανείς δεν πρόκειται να το προσέξει.
Τα πράγματά όμως, εξελίχθηκαν διαφορετικά. Το περιοδικό κυκλοφόρησε και η φωτογραφία της έγινε ανάρπαστη. Παρόλο που η ίδια ντράπηκε αρχικά, οι αναγνώστες φρόντισαν να την ενθαρρύνουν, καθώς δεν ήταν λίγα τα θετικά μηνύματα που δέχτηκε. Οι αναγνώστριες ήταν ενθουσιασμένες που επιτέλους μπήκαν σε περιοδικά φωτογραφίες μοντέλων που δεν παρουσιάζουν το πρότυπο του ανορεξικού και που εμφανίζονται σε καθημερινές στιγμές και όχι σε στημένες πόζες.


Από το περιοδικό Glamour!

Η ίδια αναφέρει ότι το γεγονός πως οι αναγνώστες είδαν στο περιοδικό ένα μοντέλο σε μια τέτοια φωτογραφία την ωφέλησε αρκετά και την έκανε supermodel. “To να βλέπει η αναγνώστρια ένα μοντέλο που δεν είναι υπερβολικά αδύνατο, αλλά να με βλέπει και να λέει αυτή είναι σαν εμένα., ήταν αυτό που με ωφέλησε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η δημόσια αντίδραση ήταν αυτή που κυριολεκτικά βοήθησε και την ίδια την Lizzie να νιώσει καλά με το σώμα της. “Με το βάρος μου μπορούσα να τα βγάλω πέρα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με την κοιλιά μου. Πάντα είχα πρόβλημα για το πώς φαίνεται η κοιλιά μου”, παραδέχεται το γνωστό μοντέλο.
Ωστόσο, η αποδοχή του κόσμου και τα μηνύματα που έπαιρνε από τους θαυμαστές της, ήταν αυτά που την βοήθησαν στο να συνεχίσει δυναμικά την καριέρα της.


H Lizzie Miller!

Read More

And More