Η κοινή δήλωση πρίγκιπα Harry και πρίγκιπα William για τη σχέση τους μετά το Megxit!

Μια ιστορικής σημασίας σύσκεψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο Sandringham ανάμεσα στην βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της οικογένειας, για να συζητήσουν και να λύσουν άμεσα το θέμα της παραίτησης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Λίγο πριν τη σημαντική αυτή συνάντηση, ο Harry και ο αδερφός του πρίγκιπας William έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Times, η οποία επικαλούμενη μη κατονομαζόμενη πηγή ανέφερε πως ο Harry και η Meghan αποδιώχθηκαν από μια «στάση μπούλινγκ» του William που δεν υποδέχθηκε ευνοϊκά την σύντροφο του αδερφού του.

«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μια ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε μια εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου που κάνει εικασίες για τη σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και τον Δούκα του Κέιμπριτζ. Για δύο αδέλφια που νοιάζονται τόσο βαθιά για τα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση προκλητικής γλώσσας κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής», αναφέρεται στη δήλωση που εκδόθηκε από τα γραφεία του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Sunday Times, ο William έχει απογοητευτεί πλήρως με την απόφαση του αδερφού του και της συζύγου του να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Μάλιστα, λέγεται ότι δήλωσε πως δεν μπορεί να προστατεύει άλλο τον αδερφό του, κάτι που έκανε όλη του τη ζωή.

Read More

And More