Η κοκκινομάλλα υποψήφια του GNTM ξεσπά κατά του Άγγελου Μπράτη - «Μου μίλησε με πολύ άσχημο λεξιλόγιο» [video]

Η κοκκινομάλλα υποψήφια του GNTM ξεσπά κατά του Άγγελου Μπράτη – «Μου μίλησε με πολύ άσχημο λεξιλόγιο» [video] | tlife.gr

Η Μαρία πήγε στις auditions του GNTM 2 για να κυνηγήσει το όνειρό της, όμως δεν τα πήγε και πολύ καλά με τους τέσσερις κριτές. Το πρώτο πράγμα που σχολίασαν ήταν τα κόκκινα μαλλιά της, τα οποίο ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης χαρακτήρισα «περούκα». Εκείνη τους είπε ότι σπουδάζει σχέδιο μόδας και της αρέσουν τα extreme πράγματα. Ωστόσο, οι κριτές την έκοψαν με τέσσερα «όχι» και τον Άγγελο Μπράτη, μάλιστα, φανερά εκνευρισμένο, στο τέλος να της λέει: «Σταμάτα, σταμάτα, stop! Λοιπόν επειδή βαριέμαι απίστευτα, γεια σου!».

Το μεσημέρι της Κυριακής, στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής η νεαρή κοπέλα με τα κατακόκκινα μαλλιά.

«Το χρώμα των μαλλιών μου δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο.Ήθελα να εστιάσω πάνω στο διαφορετικό. Δεν πήγα εκεί για να πουλήσω τα μαλλιά μου. Ήδη πριν πάω στην audition άλλαξα τον εαυτό μου, ήμουν πιο extreme. Θυσίασα, δηλαδή, ένα κομμάτι του εαυτού μου….», είπε χαρακτηριστικά.

Για την αντιπαρέθεσή της με τον Άγγελο Μπράτη, η ίδια δήλωσε: «Μου φάνηκε λίγο περίεργη η συμπεριφορά του… Η συζήτησή μας έφτασε να είναι σαν να βρισκόμασταν στο My Style Rocks και σχολιάζαμε το ντύσιμο. Η συζήτηση πήγε στην εξωτερική εμφάνιση… Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί δεν περίμενα τέτοια ιδεολογία. Με πείραξε η κριτική του, γιατί είναι σχεδιαστής και μάλιστα αξιόλογος…».

Ακόμα, υποστήριξε πώς κόπηκαν αποσπάσματα από την εμφάνισή της, στην οποία ο Άγγελος Μπράτης της συμπεριφέρθηκε με αγένεια. «Είχα πει και κάτι ακόμα που δεν μπήκε. Στο τέλος ο κύριος Μπράτης μου απάντησε πάρα πολύ άσχημα. Με τρόπο που δεν πρέπει να μιλάς έτσι σε κανέναν άνθρωπο. Με πάρα πολύ άσχημο λεξιλόγιο. Δεν αξίζει να μιλάς τόσο άσχημα σε κανέναν…», επεσήμανε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more