Η Κόννυ Μεταξά στο ΤLIFE για τη σκληρή δουλειά στο YFSF, το survivor, και τις σέξι φωτογραφίες της στο instagram! Video

Είναι όμορφη δροσερή με όλο τον ενθουσιασμό των νιάτων της! Και μπορεί να είναι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, αλλά η Κόννυ Μεταξά έχει έντονη προσωπικότητα, θέληση πείσμα και πολύ ταλέντο! Φέτος την βλέπουμε στο Υour Face Sound Familiar, να ξεδιπλώνει τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και τις φωνητικές της ικανότητες!

Η Κόννυ σήμερα μιλάει στο TLIFE, για τη σκληρή δουλειά στο Your Face Sounds Familiar, για τις σέξι φωτογραφίες της με τις οποίες αναστατώνει το instagram,τα όνειρά της στο χώρο του θεάματος, εξηγεί γιατί δεν πήγε στο Survivor, αν αυτή την περίοδο έχει κάποιον άντρα στη ζωή της και μας ξαφνιάζει, απαντώντας στην ερώτηση αν την φλερτάρουν οι άντρες!

Δες το βίντεο

Your Face Sounds Familiar: Πως περνάς στο show;

Μου αρέσει παρά πολύ, πιο πολύ γιατί είναι σκληρή δουλειά. Πολλές πρόβες, πολύ λεπτομέρεια, πολύ άγχος, αλλά μέσα σε όλο αυτό έχεις μόνο μια εβδομάδα για να πραγματοποιήσεις αυτήν την εμφάνιση. Το έχω χαρεί πολύ. Θεωρώ ότι είμαι ευχαριστημένη. Πάντα μπορώ να κάνω καλύτερα βέβαια.
Πόσες ώρες δουλεύετε;
Με τους καθηγητές κάνουμε πρόβα πολλές ώρες αλλά δουλεύουμε και μετά μόνοι μας συνέχεια!
Αγαπάς πιο πολύ το τραγούδι ή την υποκριτική;
Το τραγούδι δεν μου αρέσει όσο μου αρέσει η υποκριτική γιατί το θεωρώ και λίγο πιο δύσκολο… Και δεν θεωρώ ότι είμαι τόσο καλή. Το προσπαθώ και το δουλεύω, αλλά δεν είναι το σημείο στο οποίο νιώθω πιο καλά. Υποκριτική σπούδασα και θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό.
Τι σου αρέσει πιο πολύ; Το θέατρο ή η τηλεόραση;
Αυτά τα δυο είναι πολύ διαφορετικά για έναν ηθοποιό. Το θέατρο έχει την μαγεία του τώρα γιατί είναι live. Με την τηλεόραση μπαίνεις πιο πολύ στην λεπτομέρεια. Δεν μπορώ να διαλέξω…
Έχεις ένα instagram που έχει συζητηθεί πολύ! Οι σέξι φωτογραφίες σου έχουν κάνει αίσθηση! Ποιος σε φωτογραφίζει;
Έχω πολλούς φίλους φωτογράφους, αλλά τις περισσότερες τις βγάζουν οι φίλοι μου. Εγώ βρίσκω το concept και με τους φωτογράφους. Μου αρέσει πολύ η φωτογραφία και θα μου άρεσε να κάνω στιλιστικά. Μου αρέσει η μόδα.

Why is it raining@ionmangos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa) στις

Σε ενοχλεί αν κάποιος πει κάτι αρνητικό για τις σέξι φωτογραφίες που “ανεβάζεις”;
Όχι δεν με έχει ενοχλήσει, δεν είναι κάτι κακό. Αν σε κάποιον δεν αρέσει έχει να κάνει με το γούστο. Στην τέχνη δεν μπορούν να αρέσουν όλα σε όλους.
Στο survivor θα πήγαινες;
Μου έκαναν πρόταση και δεν πήγα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω σε μια ζούγκλα.Δ εν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς φαγητό και χωρίς να κάνω μπάνιο, με τίποτα!
Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, είσαι σε κάποια σχέση;
Δεν έχω κάποιον στην ζωή μου, Όχι. Αλλά δε με ενοχλεί αυτήν την στιγμή.
Σίγουρα όμως σε φλερτάρουν πολλοί. Είσαι μια όμορφη και σέξι κοπέλα..
Κι όμως δε με φλερτάρουν… Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό συμβαίνει…
Έχεις μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά… Aν βρει κάποια σύντροφο θα το συζητήσετε;
Βέβαια, όπως όλα τα κορίτσια νομίζω… Μπορεί να το συζητήσουμε αν τύχει αλλά σίγουρα δεν θα του πω εγώ ποια σύντροφο να διαλέξει…
Με τα πολιτικά ασχολείσαι καθόλου;
Όχι. Είναι σημαντικό να ψηφίζουμε, οι νέοι της γενιάς μου. Αλλά δεν θέλω να πω σε κάποιον τι να ψηφίσει.

Read More

And More