Η Κωνσταντίνα επιμένει: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στην αφίσα»

Για την πορεία της στο τραγούδι αλλά και τις συνεργασίες της στις νυχτερινές πίστες, μίλησε η Κωνσταντίνα στο περιοδικό «Λοιπόν» και στη Μαρία Σοφιανού. 

Η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε όσα συνέβησαν την περίοδο της συνεργασίας της με την Άννα Βίσση.

Έχετε παραδεχτεί πως με την Άννα Βίσση δεν είχατε καλή συνεργασία. Τι πιστεύετε ότι φταίει, ενώ ήσασταν δυο νέες κοπέλες και μάλιστα με κοινή καταγωγή;

«Το ότι είχαμε κοινή καταγωγή, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Ίσως αν ήμασταν στην ίδια θέση, αλλά η Άννα είχε γίνει ήδη όνομα. Δεν υπήρχε κόντρα, η συνεργασία ήταν πολύ ωραία. Ωστόσο σε ένα σχήμα που είχαμε κάνει πέντε γυναίκες, έγινε αυτό με την αφίσα. Στην πορεία ξανά βρεθήκαμε με την Άννα επαγγελματικά.

Το γιατί το έκανε, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Εφόσον εκείνη είχε ήδη καριέρα και θεώρησε ότι πρέπει να το χειριστεί με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορώ να ξέρω εγώ τον λόγο. Η Μαρινέλλα μου το είπε ξεκάθαρα, καθώς είχαμε κάνει ήδη την φωτογράφιση, «ότι η συμπατριώτισσά σου δεν θέλει να μπεις στην αφίσα», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα.

Δηλαδή η Μαρινέλλα έκανε ό,τι της είπε η Άννα Βίσση;

«Ναι, γιατί δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα στη συγκεκριμένη συνεργασία, υπήρχαν κι άλλα θέματα. Όταν συνεργάζονται πολλά μεγάλα ονόματα, πάντα μέχρι να ξεκινήσει το σχήμα δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται… Εκεί λοιπόν, τα πρώτα ονόματα ήταν η Μαρινέλλα, η Μοσχολιού και η Βίσση. Πρέπει να φτιάξεις το πρόγραμμα, τις αφίσες, το πόσο χρόνο θα βγει ο καθένας και άλλα.

Το θέμα είναι να βρεθεί μια λύση για να πραγματοποιηθεί η συνεργασία. Πρέπει να υπάρξουν ισορροπίες. Εγώ θυμάμαι το1993 είχαμε κάνει ένα σχήμα στο DIOGENIS PALACE, με τον Γιάννη Πάριο. Όταν λοιπόν τελείωσε η χειμερινή συνεργασία, μετά υπήρχε μια πολύ ωραία ιδέα να συνεργαστώ με τις τρεις κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, την Πολύ Πάνου, τη Μαίρη Λίντα και την Καίτη Γκρέυ. Εγώ λοιπόν θα ήμουν το κεντρικό πρόσωπο και οι τρεις σπουδαίες κυρίες οι -ας το πούμε- φιλοξενούμενές μου.

Μια μαγική συνεργασία. Ξεκινήσαμε λοιπόν το στήσιμο του σχήματος. Εμένα ο ρόλος μου ήταν ξεκάθαρος και προκαθορισμένος οπότε δεν υπήρχε κανένα θέμα, αλλά παιζόταν ο ρόλος των τριών γυναικών, τον οποίο δεν μπορούσαν να τον βρουν μεταξύ τους. Πήγε να ναυαγήσει αυτή η συνεργασία πέντε φορές. Δεν συμφωνούσαν στο με ποια σειρά θα βγούνε, πώς θα μπουν στην αφίσα κλπ. Ωστόσο τελικά ο επιχειρηματίας το πάλεψε, τα κατάφερε και είναι ένα από τα πιο ιστορικά σχήματα. Θέλω να πω δηλαδή με όλα αυτά, ότι για να στηθεί ένα σχήμα, δεν είναι εύκολο.

Κι επειδή άκουσα πρόσφατα και τη Λίτσα Γιαγκούση και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο που κάτι συνέβη στη συνεργασία τους, η Λίτσα πιστεύω ότι έχει δίκιο, αλλά ας θυμηθεί τον αγώνα που κάναμε εγώ κι εκείνη σε ένα σχήμα που είχαμε πάει με έναν άλλον τραγουδιστή, ο οποίος ήθελε να μπει πρώτος στην αφίσα, ενώ δεν ήταν γνωστός και πήγε να χαλάσει το σχήμα. Ας το θυμηθεί αυτό και να ξέρει ότι αδικίες συμβαίνουν», δήλωσε η Κωνσταντίνα.

Read More

And More