«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα κορίτσι «ακατέργαστο». Είχε τεράστια ευθύνη…»

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα κορίτσι «ακατέργαστο». Είχε τεράστια ευθύνη…» | tlife.gr

Η Αθηνά Καμπάκογλου, η οποία είναι οικοδέσποινα της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων» στην ΕΡΤ, παλαιότερα είχε περάσει από το ALTER και για δύο σεζόν από τον ALPHA, όπου είχε αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και μιλώντας στην Κλάρα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και σε όσα γίνονταν πίσω από τις κάμερες.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Δεν έχετε φύγει ποτέ από τη δημόσια τηλεόραση;
Έχω φύγει. Είχα μια σύντομη συνεργασία με το Alter και δύο σεζόν με τον Alpha. Ήμουν αρχισυντάκτρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – η έβδομη, νομίζω, κατά σειρά… Πήγα τον Ιανουάριο του 2015, τελείωσα τη σεζόν και έμεινα και την επόμενη. Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του όσο ήμουν εγώ αρχισυντάκτρια – να τα λέμε και αυτά.

Ποια είναι η άποψή σας για την Κωνσταντίνα; Πώς ήταν η συνεργασία σας;
Ήταν ένα κορίτσι «ακατέργαστο», που του δόθηκε μια δύναμη την οποία δεν μπορούσε να αξιοποιήσει. Από κάποιο σημείο και μετά ακούστηκαν πάρα πολλά, λέγονταν πολλά, δεν ήξερε κι η ίδια πώς να αμυνθεί, πώς να διαχειριστεί αυτό που συνέβαινε στη ζωή της. Για τη Σπυροπούλου έχουν πει πολλά, συνήθως εκ των υστέρων. Εγώ θέλω να φωτίσω και μια άλλη πτυχή, τον περίγυρο της Σπυροπούλου, που είχε τεράστια ευθύνη σε όλο αυτό. Οι αυλικοί, οι κόλακες…

READ more