Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει το καμαρίνι της!

Λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει κέφια και το δείχνει. Αποφάσισε το πρωί του Σαββάτου πριν ξεκινήσει το “Σπίτι μου, σπιτάκι” μου να μας ξεναγήσει στο καμαρίνι της.

Φυσικά είναι γεμάτο με ρούχα, παπούτσια, προσωπικά της πράγματα και πολλές φωτογραφίες της από περιοδικά. Η Κωνσταντίνα έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις για τα περιοδικά και πολλές από αυτές που έχει στον τοίχο του καμαρινιού της στο κανάλι, τις έχει ανεβάσει και στα social media της.

Η Κωνσταντίνα συνηθίζει να μοιράζεται πολλά πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στιγμές από την καθημερινότητά της και τα πράγματα που της αρέσει να κάνει, αλλά και στιγμιότυπα από την εκπομπή και επαγγελματικές δραστηριότητες.

Φυσικά, οι followers της σπεύδουν να κάνουν likes και να σχολιάσουν. Κάτι που φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα η παρουσιάστρια αφού συνεχώς τροφοδοτεί τον λογαριασμό της στο instagram αλλά και στο facebook με φωτογραφίες της.

Read More

And More