Site icon TLIFE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει και… στο background περνά η Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Στην Καλιφόρνια ταξίδεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην οικογενειακή της ζωή, ταξιδεύει συχνά σε δημοφιλείς προορισμούς, είτε με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είτε με φιλικά της πρόσωπα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει με ποιον βρίσκεται στην Αμερική, ωστόσο, εντυπωσιασμένη από όσα βλέπει, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Ωστόσο, μια τυχαία στιγμή ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή, όταν την ώρα που η παρουσιάστρια έβγαζε φωτογραφία, από πίσω της περνούσε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο μαζί με τον σύντροφό της, Μπακ Πάλμερ δημιουργώντας ένα στιγμιότυπο που δεν πέρασε απαρατήρητο στα social media.

Η ίδια, δημοσίευσε την εικόνα στα story της και τη συνόδευσε γράφοντας: «Backstage».

© 2026 tlife.gr