Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “Μαζί σου”: Η αλήθεια για την προσωπική της ζωή και το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και όχι άδικα. Γλυκιά και τσαχπίνα όπως πάντα, η αγαπημένη παρουσιάστρια δηλώνει ελεύθερη και ωραία στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, παρά το γεγονός ότι οι εκπομπές την θέλουν ερωτευμένη με έναν άντρα, τον οποίο τον λένε… Γιάννη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την προσωπική της ζωή και το νέο της επαγγελματικό βήμα, στον χώρο των κοσμημάτων. “Έχουν πάρει στο στόμα τους κόσμο και κοσμάκη. Είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και εύκολος στόχος. Υπό την έννοια ότι μπορεί να μου προσάψουν κάποιον πιο εύκολα από τι μια κοπέλα που είναι χρόνια σε έναν δεσμό ή παντρεμένη. Εγώ όταν έβαλα το Story για τον Γιάννη (ανήμερα του Άι Γιαννιού), δεν είχα δει τα δημοσιεύματα, μετά θεώρησα πολύ παιδικό να το κατεβάσω. Θα ήταν ύποπτο. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Αγαπημένο όμως όνομα το Γιάννης στη ζωή μας. Το 90% των δημοσιευμάτων για τις σχέσεις μου είναι ψέμματα”, αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Δες το βίντεο:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλιστα, μίλησε και για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα στον χώρο των κοσμημάτων, καθώς πριν λίγο καιρό έβγαλε τη δική της συλλογή, σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία: “Δεν είμαι σχεδιάστρια. Έχω μεγάλη αγάπη για τα κοσμήματα. Είναι αρκετά οικονομικά. Η συλλογή λέγεται Queen Ντίνα. Σκέφτηκα να κάνω πιο ροκ κοσμήματα. Δίνω ένα μήνυμα το “Be Yourself”… Πλέον έχω εμπιστοσύνη σε μένα και στον εαυτό μου. Τότε άρχισε ο κόσμος να έρχεται στο πλευρό μου. Να είσαι ο εαυτός σου. Η αλήθεια πάντα κερδίζει”.

Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει στο Just the 2 of Us στο Open!

Read More