Η κόρη της Ελπίδας: Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ, δεν ξέρω καν πως είναι η φωνή μου!

Η κόρη της Ελπίδας: Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ, δεν ξέρω καν πως είναι η φωνή μου! | tlife.gr

Η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας και του επιχειρηματία Στάθη Κατσαντώνη, Ήρα Κατσαντώνη, είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο του παιδικού ενδύματος. Σπούδασε

media και κοινωνιολογία στο Λονδίνο, δούλεψε για ένα χρόνο στην εταιρεία του πατέρα της και έπειτα πήγε στην Μόσχα, όπου εκεί ήταν ο σύζυγός της για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Γυρίζοντας στην Ελλάδα αποφασίζει να κάνει τη δική της επιχείριση και ανοίγει ένα μαγαζί με παιδικά ρούχα.»Πιστεύω ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη από κομψά παιδικά ρούχα. Βρήκα την εταιρεία Cdec και αποφάσισα να συνεργαστώ με τη Γαλλίδα σχεδιάστρια Cordelia De Castellane και χαίρομαι πολύ για αυτό. Έχει δουλέψει για πολύ μεγάλους οίκους ως σχεδιάστρια και έχει μεγάλη εμπειρία, ενώ η μαμά της ήταν κολλητή φίλη της Χριστίνας Ωνάση και προσωπική της διακοσμήτρια» είπε στην εφημερίδα Espresso.

Η Ήρα διατηρεί το κατάστημά της στο Κολωνάκι όπου διάφορες επώνυμες το επιλέγουν για τα παιδιά τους και για δώρα όπως η Τζένη Μπαλατσινού,η φωτογράφος Calliope και η Έλλη Κοκκίνου.

Αναφερόμενη στις σχέσεις της με τον πατέρα της λέει «Είναι πολύ καλές. Ο πατέρας μου είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος και πολύ γλυκός. Δεν με έχει καταπιέσει ποτέ και για τίποτα.» Ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι δήλωσε : «Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ στην ζωή μου, δεν ξέρω καν πως είναι η φωνή μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου σε ένα νυχτερινό κέντρο να τραγουδάω πάνω στην πίστα». Επίσης, αναφέρει ότι θαυμάζει την μητέρα της για την έντονη προσωπικότητά της και την δύναμή της σαν άνθρωπος και ότι αν και οι σχέσεις τους έχουν περάσει «κάποια up και down, σε γενικές γραμμές όλα είναι μία χαρά».

READ more