Η κόρη της ηθοποιού έχει σύνδρομο Down κι εκείνη αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει η ζωή της!

Η κόρη της ηθοποιού έχει σύνδρομο Down κι εκείνη αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει η ζωή της! | tlife.gr

Η Caterina Scorsone, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της Emelia Shepherd στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Greys Anatomy«, έχει μια κόρη τριών ετών που πάσχει από σύνδρομο Down. Η ηθοποιός νιώθει περήφανη για την μικρή της πριγκίπισσα και συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μαζί της.

Η ίδια, από τότε που έφερε στη ζωή την μικρή Pipa (το όνομά της είναι Paloma Giles), έχει δει τη ζωή της να αλλάξει ριζικά, όσον αφορά τον τρόπο που σκεφτόταν πριν και το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας γονιός. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε σχετικά με αυτό και εξομολογήθηκε πώς η κόρη της την έκανε να ξεχάσει όλα όσα ήξερε.

«Όταν είχα την Ελίζα, σκεφτόμουν ασυνείδητα τη δουλειά μου και το πώς θα επιβιώσω σε έναν ανταγωνιστικό χώρο. Όταν γεννήθηκε η Pipa με σύνδρομο Down, δεν ήξερα ποια θα είναι η συνέχεια. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, πως θα φερθώ ως μητέρα στο παιδί μου. Με τον καιρό όμως τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα και ο τρόπος που σκεφτόμουν άλλαξε εντελώς. Τώρα πια υπερασπίζομαι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όλα αυτά τα παιδιά που έχουν το ίδιο σύνδρομο, προσπαθώντας να διώξω κάθε ταμπού», είπε χαρακτηριστικά.

Η Caterina Scorsone πάντως ζει μια ευτυχισμένη ζωή με την οικογένειά της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί τους.

READ more