Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση στα live του X Factor! Δες την εντυπωσιακή εμφάνιση

Η 19χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει τις εντυπώσεις. Η Σοφίνα Λαζαράκη έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει κερδίσει πάνω της τα βλέμματα. Ο λόγος δεν είναι η διάσημη μαμά της αλλά το ταλέντο της στο χορό -και όπως διαπιστώνουμε και μέσα από το X Factor κι αυτό στο τραγούδι.

Η Σοφίνα κατάφερε να περάσει στους φιναλίστ του παγκοσμίως επιτυχημένου μουσικού show και θα την δούμε και στο 2ο live την ερχόμενη Παρασκευή.



Είναι στην ομάδα του Θοδορή Μαραντίνη και μας συστήθηκε μέσα από το συγκρότημα NMA με το παρακάτω βιογραφικό: “Η Σοφίνα είναι 19 ετών και ζει στην Αθήνα. Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και επιθυμεί να τον συνδυάσει με το τραγούδι και το θέατρο. Της αρέσει να ζωγραφίζει και το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία. Δραστήρια από μικρή, έπαιζε βόλεϊ, τένις και για πολλά χρόνια πήγαινε στίβο. Όνειρο της είναι μία μέρα να αποκτήσει μαζί με την κολλητή της μία φάρμα δίπλα στη θάλασσα με άλογα και σκυλιά! Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της και επιθυμία της να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κοντά στη φύση.”


Το girl group του X Factor αποτελείται ακόμα από την 26χρονη Χαρά Θωμαϊδου, την 19χρονη Χριστίνα Ξηρόκωστα, την 18χρονη Σάντρα Γιάσσα και την 22χρονη Βαλέρια Ντμητρένκο. Τους ενώνει η μεγάλη τους αγάπη για τη μουσική σε συνδυασμό με τον χορό. Τα είδη μουσικής που τους αντιπροσωπεύουν είναι η ροκ και η ποπ.

Δες την εμφάνισή τους στο 1o live του X Factor!

Read More

And More