Η κόρη του Elvis Presley πουλούσε το 2010 φαγητό σε καντίνα!

Είναι η κόρη του θρύλου της μουσικής Elvis Presley και τα χρήματα που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της είναι παραπάνω από πολλά για να ζήσει με όλες τις ανέσεις εκείνη και ο γιος της. Όμως, η Lisa Marie Presley θέλησε να πειραματιστεί με μια εντελώς νέα… καριέρα και το έκανε!

Αφού μετακόμησε από το LA σε ένα μικρό χωριό, το Rotherfield της Αγγλίας, το 2010 έκανε κάτι που κανείς δεν θα περίμενε από τον γόνο μιας τέτοιας οικογένειας! Δούλεψε σε καντίνα που πουλούσε fish & chips, δηλαδή ψάρια με πατατάκια, ένα παραδοσιακό αγγλικό σνακ.

Ο λόγος που το έκανε; Φυσικά και δεν ήταν οικονομικός αρκεί να σκεφτείς ότι το σπίτι που μένει στο μικρό χωριό κοστίζει 9 εκ. δολάρια! Σύμφωνα με την Kim Scales, την ιδιοκτήτρια της καντίνας Mr Chippy, η κόρη του Elvis Presley ήθελε να μάθει τα πάντα για την παράδοση της Αγγλίας και να συναναστραφεί με κόσμο από το χωριό.



H καντίνα στην οποία δούλεψε η Lisa Marie Presley!

Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια της καντίνας περιέγραψε και μια μικρή ιστορία. Μια από τις πελάτισσες της καντίνας ήρθε να αγοράσει φαγητό, παρήγγειλε στην κόρη του Elvis Presley και δεν κατάλαβε καν ποια είναι!

Αλήθεια, εσύ θα την αναγνώριζες αν την έβλεπες πίσω από μια καντίνα;

Read More

And More