Η κόρη του Γιώργου Χωραφά, Ζωή, μιλάει για όλα και φωτογραφίζεται κάτω από την Ακρόπολη!

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και στην περίπτωση του ηθοποιού Γιώργου Χωραφά, αφού η 23χρονη κόρη του Ζωή ακολουθεί τα βήματά του στην υποκριτική, κάνοντας μια επιτυχημένη καριέρα στη Γαλλία. Η Ζωή Χωραφά φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Glam του Κυριακάτικου Ελεύθερου Τύπου και η φωτογράφιση έγινε από τον Θωμά Χρυσοχοϊδη.

“Έχω υπέροχη σχέση με τον πατέρα μου. Όταν ήμουν μικρή μου διάβαζε παραμύθια ή έφτιαχνε δικά του και μου τα διηγείτο πριν κοιμηθώ”, δηλώνει η Ζωή μιλώντας για τον διάσημο πατέρα της ενώ τονίζει ότι το επίθετό της δεν την βοήθησε στην καριέρα της. ” Έχω τη δική μου διαδρομή… το μονοπάτι στην καριέρα μου είναι διαφορετικό από εκείνο του πατέρα μου” λέει η Ζωή στο Glam.

Μια τόσο όμορφη κοπέλα πώς αισθάνεται για την εικόνα της και θα έκανε ποτέ γυμνό; “Το σώμα μου είναι ο ναός μου και το σέβομαι. Δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω το σεξ ή το ότι είμαι σέξι” δηλώνει με έμφαση η Ζωή.

“Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ήθελα πολύ να δουλέψω στην Ελλάδα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω γαλλική προφορά”, σημειώνει η Ζωή.

Η Ζωή είναι μια περήφανη Ελληνίδα και όπως δήλωσε στο Glam κατέβηκε στις διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας στο Παρίσι!


‘Οπως δήλωσε νιώθει τυχερή που είναι ερωτευμένη ενώ σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, συμμετείχε στο νέο φωτογραφικό βιβλίο της Καλλιόπης, θα κάνει θέατρο όλη τη χρονιά ενώ συμμετέχει και στην ταινία “48H film project” και φυσικά κάνει κάστινγκ για ταινίες όλη τη χρονιά!

Read More

And More