Η κούκλα κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα μιλάει για τους διάσημους γονείς της

Η Θαλασσινή είναι η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα. Είναι μόλις 20 ετών και είναι κούκλα όπως θα διαπιστώσεις από την πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε μαζί με τη μαμά της για το περιοδικό People.

Η ίδια μιλά για τη δυνατή σχέση που έχει με τη μαμά της και γνωστή ηθοποιό αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί να μεγαλώνει με διάσημους γονείς.

Με την μαμά σου πως τα πας; Είναι αυστηρή; Είναι υπερβολική, όχι αυστηρή, αλλά παθαίνει πανικούς. Έχει τις αγωνίες της, τις οποίες πλέον καταλαβαίνω και κατανοώ, χωρίς φυσικά να μην έχουμε και ομηρικούς καυγάδες για το τί ώρα θα γυρίσω και με ποιόν θα βγω. Σιγά σιγά, όμως, καταλαβαίνει πως μεγαλώνω! Και ο μπαμπάς μου φυσικά με βλέπει κι αυτός πάντα σαν το μικρό κοριτσάκι του.

Τα προσωπικά σου με ποιον από τους δύο τα συζητάς; Τα ερωτικά μου πρώτα τα λέω στην μαμά,. Όμως δεν τα έχω κρύψει ποτέ ούτε από τον μπαμπά μου. Χαίρεται όταν ζητώ την γνώμη του, και νομίζω πως κρυφοκαμαρώνει που βλέπει πως μεγάλωσα και έγινα γυναίκα. Μπορεί να είναι φωνακλάς σε καθημερινά θέματα, αλλά στα σοβαρά είναι πάντα δίπλα μου και ανοιχτός στο να συζητήσουμε το οτιδήποτε.

Το αγόρι σου το έχεις γνωρίσει στον πατέρα σου; Ναι και γενικά ο μπαμπάς ήταν πολύ χαλαρός -περισσότερο από ότι περίμενα.

Είναι δύσκολο για ένα παιδί να έχει δύο πολύ αναγνωρίσιμους γονείς; Όχι καθόλου, ίσα ίσα… Απλά θεωρώ χαζή και άδικη τη σύγκριση ενός παιδιού με τους γονείς του. Ο κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή για να δώσει κάτι από την δική του προσωπικότητα.

Read More

And More