Η κρίση χτύπησε και το “Next Top Model” !

Μπορεί οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να είπαν “ναι” στο “Next Top Model” ,όμως, είπαν το “ναι” με …εκπτώσεις ! Βλέπετε η κρίση χτυπά μέχρι και τα …ριάλιτι μόδας και …ξεκατινιάσματος ! Γιατί μην νομίζετε ακόμα και για να ξεκατινιαστεί κανείς τη σήμερον ημέρα στην τηλεόραση, κοστίζει !

Ετσι, ο δεύτερος κύκλος του “Next” μπορεί να βρίσκεται απο Οκτώβρη και πάλι στους δέκτες μας ,όμως, θα βρίσκεται έχοντας στην διάθεσή του έναν πιο …οικονομικότερο προυπολογισμό σε σχέση με πέρσι. Αλλωστε, ως γνωστόν περικοπές έχουν γίνει σχεδόν σε όλα τα προγράμματα του καναλιού του Αμαρουσίου ,προκειμένου να φτάσουν τα … “κουκιά” (όπως έλεγε και ο παππούς μου…) και να στηθεί η κατσαρόλα.

Βέβαια, με κομμένα τα φτερά από πλευράς προυπολογισμού ,έχουν στήσει όλα τα κανάλια το πρόγραμμά τους για την σεζόν 2010-2011. Αποτέλεσμα; Για να ξανά γυρίσουμε στο “Next Top Model”… Η κριτική επιτροπή του προγράμματος μπορεί να έμεινε ίδια και απαράλλαχτη ,όμως, το ίδιο δεν συνέβη και με το κασέ της ,το οποό ψαλιδίστηκε αισθητά.

Και τι εννοώ αισθητά; Οι πληροφορίες θέλουν να έγινε μείωση στις αποδοχές της Βίκυς Καγιά, της Τζένης Μπαλατσινού, του Χάρη Χριστόπουλου και του Χριστόφορου Κοτέντου πάνω απο 20,0% !

Επίσης αρχικά είχε πέσει και στο τραπέζι η ιδέα, οι φετινές οντισιόν για το ριάλιτι να γίνουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (πως γίνεται και με το “X-Factor”, ε κάτι ανάλογο…) ,αλλά λόγω μπάτζετ η ιδέα εγκαταλείφθηκε.

Ετσι ,μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ,αμένεται να ξεκινήσουν οι οντισιόν, οι οποίες όπως και πέρσι θα έχουν την μορφή του μπουτ-καμ και το μόνο ακόμα που δεν έχει αποφασιστεί ,είναι αν αυτό το μεγάλο ραντεβού των υποψήφιων “Next Top Model” με την κριτική επιροπή γίνει κλασικά στην Αθήνα ή μήπως για δυο – τρεις μέρες πραγματοποιηθεί εκτός Αθηνών.

Κατά τα άλλα το πρότζεκτ δεν θα έχει φοβερές αλλαγές… Η ουσιαστικότερη αλλαγή που θα δούμε ,είναι ίσως η αύξηση του ρόλου τόσο της Τζένης Μπαλατσινού, όσο και του Χάρη Χριστόπουλου στο παιχνίδι. Οσο για το πως θα γίνει αυτό; Απλούστατα οι δυο τους θα αναλάβουν μεγαλύτερη και πιο …θεαματική δράση μέσα στο σπίτι που θα φιλοξενούνται τα κορίτσια ,κατά την διάρκεια της εβδομάδας !

Read More

And More