Η Κρυσταλλία αγνώριστη σε ρόλο μοντέλου!

Σε ρόλο μοντέλου και αγνώριστη σε πολλές πόζες, η Κρυσταλλία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Celebrity και μίλησε για το τραγούδι, τα σχέδιά της και την προσωπική της ζωή.

/
“Δεν μου είναι ευχάριστο να ασχολούνται με τα προσωπικά μου και ούτε πιστεύω πως απασχολεί τον κόσμο με ποιον έχω σχέση”, δηλώνει για την προσωπική της ζωή.

/
“Διανύω πλέον μια σημαντική περίοδο στα επαγγελματικά μου. Αλλάζω εταιρεία και ψάχνω να βρω τραγούδια που να με εκφράζουν, να μου αρέσουν και να έχουν κάτι να μου πουν. Γι’ αυτό προτίμησα να κάνω ελάχιστες εμφανίσεις το καλοκαίρι ώστε να ξεκουραστώ και να επικεντρωθώ σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου”.

/
Για τη συμμετοχή της στο “Your face sounds familiar”: “Θεωρώ ότι κατάφερα μέσω της συμμετοχής μου να με ακούσει ο κόσμος σε πιο ερμηνευτικά κομμάτια και χαίρομαι που αυτό άρεσε”.

/
“Αν θέλεις να είσαι ποπ είδωλο το σύνηθες είναι να έχεις ένα καλοσχηματισμένο κορμή, Όμως δεν είμαστε μοντέλα αλλά τραγουδιστές και αυτό το έχουμ μπερδέψει αρκετά. Χάνουμε την ουσία. Αν έπαιζε καθοριστικό ρόλο η εμφάνιση, καλλιτέχνες όπως η Adele, Aretha Franklin και ο Barry White δεν θα είχαν κάνει τόσο μεγάλη καριέρα”, δηλώνει με νόημα.

/