Η Κύπρια “Στάλω” από την “Εθνική Ελλάδος” αποκαλύπτεται!

Μια από τις αθλήτριες που μπαίνουν στην “Εθνική Ελλάδος” του Γιώργου Καπουτζίδη είναι η Κύπρια “Στάλω Θεοφυλάκτου”, ή κατά κόσμο Μαριέλλα Σαββίδου, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega.
Η Μαριέλλα που έχει ζήσει στη Γαλλία και επέστρεψε στην Κύπρο και τώρα βρίσκεται στην Αθήνα, μίλησε στο Down Town Κύπρου και αποκάλυψε όσα δεν ξέρουμε για εκείνη.
Αλήθεια, πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τον Γιώργο Καπουτζίδη;
Πήγα στο casting της σειράς και μετά από μια σειρά από οντισιόν, μου ανακοινώθηκε ότι πήρα τον ρόλο της Στάλως. Τόσο απλά.
Πώς είναι πλέον το τυπικό 24ωρο σου;
Έχουμε πολύωρα γυρίσματα, προπόνηση στον πάγο, διάβασμα και τον ελεύθερο μου χρόνο τον περνώ με φίλους και ολοένα ανακαλύπτω, όλο και περισσότερο, αυτή την υπέροχη και πονεμένη πόλη που είναι η Αθήνα.

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με τις συμπρωταγωνίστριες σου; Πώς σε δέχτηκαν, δεδομένου ότι στην Ελλάδα είναι η πρώτη σου δουλειά;
Η πρώτη μας γνωριμία έγινε κατευθείαν στο παγοδρόμιο, όπου με υποδέχθηκαν με την πιο ζεστή αγκαλιά! Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλον -και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο- είμαστε πολύ δεμένοι, περνάμε καλά, έχουμε αναπτύξει τους δικούς μας κώδικες επικοινωνίας και χιούμορ.

Είσαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις ανάλογη επιτυχία της σειράς με αυτήν του «Παρά 5», αν κρίνουμε τα μέχρι σήμερα σχόλια και την αποδοχή που είχε ήδη η «Εθνική Ελλάδος» από το κοινό; Έχεις σκεφτεί ότι θα αλλάξει η ζωή σου, Μαριέλλα;
Αυτή τη στιγμή ζω το εδώ και τώρα. Συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου και στο να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Η σειρά ήδη αγαπήθηκε από το κοινό και είναι μεγάλη χαρά για οποιοδήποτε καλλιτέχνη να εισπράττει αυτή την αγάπη! Κι όταν αρχίζεις ένα νέο έργο γίνεσαι tabula rasa, με τα μάτια στραμμένα στο παρόν και όχι στο παρελθόν και στο μέλλον. Η επιτυχία του «Πάρα Πέντε» ήταν πρωτοφανής και θα ήταν καλοδεχούμενη οποιαδήποτε επιτυχία εφάμιλλή της. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν βαδίζω ποτέ με γνώμονα τη σύγκριση γιατί όπως λέει και το ρητό «Η σύγκριση είναι η μάνα της δυστυχίας». Και, για να είμαι ειλικρινής, ουδέποτε ένιωσα και κανένα άλλο από την ομάδα μας να συγκρίνει τη δουλειά μας με καμιά άλλη.

Read More

And More