Η Κύπρος στον τελικό της Eurovision!

Η Κύπρος στον τελικό  της Eurovision! | tlife.gr

Στον τελικό της Eurovision πέρασε η Κύπρος! ΟJon Lilygreen με το τραγούδι Life Looks better in spring, έδωσαν την πρόκριση στην Κύπρο!

>

Δείτε τι κατέγραψε ο ανταποκριτής του TLIFE πριν την έναρξη του β’ ημιτελικού.

Λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά η ατμόσφαιρα μέσα από το στάδιο οπού πραγματοποιείται ο διαγωνισμός.είναι πολύ θερμή.

Ήδη το Telenor Arena έχει αρχίσει να γεμίζει με κόσμο. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πώς οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τον δεύτερο ημιτελικό να είναι περισσότεροι από τον πρώτο καθώς σε αυτόν συμμετέχουν περισσότερα φαβορί.


Στο ξενοδοχείο λίγο πριν αναχωρήσει για το στάδιο πετύχαμε την πανήψυλη εκπρόσωπο της Αρμενίας, Eva Rimas, η οποία μας αποκάλυψε πως ο σύντροφος της είναι μικρότερος σε ύψος από εκείνη.

Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει η εκτύπωση των στίχων του Γ. Αλκαίου στο βιβλίο οπού μοιράζεται στους ξένους δημοσιογράφους. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς οι λέξεις είναι γραμμένες σε greekenglish και όχι στα ελληνικά. Οι άλλες χώρες που συμμετέχουν με τραγούδι στην γλώσσα τους, χρησιμοποιούν κανονικά σε αυτό το βιβλίο την αλφάβητο της χώρας τους.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, για ακόμα ένα βράδυ Eurovision. Με πίτσα από την Τατιάνα, καλή παρέα και προσοχή για να εντοπίσουμε τους αντιπάλους μας για τον τελικό της Eurovision.


READ more