Η κυρία της φωτογραφίας είναι η μητέρα πρώην παίκτη του ελληνικού “Survivor”!

Ο Βασίλης Σίμος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του Survivor. Ο γοητευτικός νεαρός, ο οποίος εργάζεται ως ψαράς, ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, κέρδισε τις εντυπώσεις στο ριάλιτι επιβίωσης με τις αγωνιστικές του επιδόσεις και απέκτησε ένα μεγάλο κοινό θαυμαστών.

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Βασίλης Σίμος επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά του και κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία του έλειψαν πολύ όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, έκανε δυναμικό come back  στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους followers του στιγμές από την καθημερινότητά του.

Πρόσφατα, ο 28χρονος με το απίστευτα γυμνασμένο σώμα, που θα ζήλευε ο κάθε άντρας, σύστησε στους διαδικτυακούς του φίλους την μητέρα του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Συγκεκριμένα, ανήρτησε στα InstaStories του μια φωτογραφία της στην ψαραγωρά, ενώ “ανέβασε” στο προφίλ του μια selfie τους, στην οποία διαπιστώσαμε ότι οι δυο τους μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Ο Βασίλης Σίμος λατρεύει την μητέρα του και δεν το κρύβει!

Read More

And More