Η Κυριακή Κατσογρεσάκη στο “Μαζί σου”: Πώς την επέλεξε ο Σεΐχης για αεροσυνοδό του! Η ζωή στο παλάτι και το My Style! BINTEO

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η εντυπωσιακή παίκτρια που αποχώρησε την Παρασκευή από το “Μy Style Rocks” βρέθηκε στο καναπέ του “Μαζί σου ” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη συγκλονιστική ζωή της καθώς εργάζεται ως αεροσυνοδός στο σεϊχη της Σαουδικής Αραβίας.

Η όμορφη κρητικιά με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και το καλλίγραμμο κορμί μίλησε στην Τατιάνα για τη ζωή της στο παλάτι του Σεΐχη. Όταν βρίσκεται με την βασιλική οικογένεια στην Ευρώπη, μένει σε ξενοδοχείο, αλλά όταν βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, μένει μέσα στο παλάτι σε δικό της σπίτι μέσα στο παλάτι όπου εκεί έχει πισίνα, σπα, γυμναστήριο και μια Φιλιππινέζα της κάνει μασάζ αλλά και της φέρνει καθημερινά το φαγητό της επιλογής της!

Η Κυριακή περιέγραψε στην Τατιάνα ότι ο σεΐχης την επέλεξε γιατί εκτός από τα προσόντα και το βιογραφικό της ήταν χαμογελαστή και είχε θετική ενέργεια. Η Κυριακή έκανε λόγο και για τις υψηλές απολαβές που παίρνει από τη δουλειά της ως αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας που δεν συγκρίνονται με αυτές των απλών αεροσυνοδών ενώ διευκρίνισε ότι εργάζεται για ένα μήνα και έχει επίσης ρεπό για ένα μήνα.

“Ευτυχώς ο σεΐχης είναι πολύ καλός. Μια φορά είχε αναταράξεις και άφησα ένα φλιτζάνι με καφέ στα πόδια του. Ευτυχώς είναι πολύ καλός και δεν μου έκανε παρατήρηση” είπε η Κυριακή περιγράφοντας μια δύσκολη στιγμή στο αεροσκάφος του σεΐχη

Η Κυριακή, μίλησε και για την σύντομη παρουσία της στο My Style Rocks λέγοντας πώς δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα κορίτσια και πως συμπάθησε την Ευρυδίκη. “Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι δεν είχα από τις συμπαίκτριές μου την καλύτερη υποδοχή… Η Μαρία Καζαριάν ήταν λίγο ειρωνική και επιθετική μαζί μου” είπε η Κυριακή για την εμπειρία της στο My Style Rocks!

Read More

And More