Το “αντίο” της Κυριακής Τσανικίδη στον Πάνο Ζάρλα που σκοτώθηκε σε τροχαίο – “Η ψυχή μου πόνεσε…”

Συγκλονισμένοι είναι οι πρώην παίκτες του Power Of Love 1 από την είδηση του τραγικού θανάτου του Πάνου Ζάρλα. Ο νικητής του reality αγάπης του ΣΚΑΪ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ζάρλας ανέβαινε προς το κέντρο της Αθήνας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο κιγκλίδωμα και Ο 27χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο, μιας και δεν φορούσε κράνος.

Πριν λίγα λεπτά, η Κυριακή Τσανικίδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πρώην συμπαίκτη της και στη λεζάντα που την συνόδευε τον αποχαιρέτησε με μερικά συγκινητικά λόγια.

“Η ψυχή μου πόνεσε μαθαίνοντας το… Μισώ την άσφαλτο γιατί εκεί χάνονται τα καλύτερα παιδιά… Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου Πάνο μου… Θα μείνεις στη μνήμη μας με το χαμόγελο σου… Αντίο… #rip Να φοράτε κράνος παιδιά… Μην το παραλείπετε…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Κυριακή είχε έρθει πολύ κοντά με τον Πάνο λόγω της σχέση του με την καλή της φίλη Στέλλα Μιζεράκη.

Read More

And More