Η Lady Gaga εμφανίστηκε καραφλή! Δες το βίντεο!

Την έχουμε δει με φούξια μαλλιά! Την έχουμε δει να κάνει τα μαλλιά της φιόγκο! Και μόλις την είδαμε… καραφλή! Τι συνέβη με την Lady Gaga; Μήπως αποφάσισε κι αυτή να ακολουθήσει τον δρόμο της Britney Spears και να ξυρίσει τα μαλλιά της;

Η Lady Gaga ήταν καλεσμένη στο βραδινό show Paul O’ Grady Live όπου και τραγούδησε ένα νέο της τραγούδι, το Hair. Για τις ανάγκες του Performance της λοιπόν, η εκκεντρική star αποφάσισε να συνοδεύσει την παρουσίαση του τραγουδιού της με ένα διαφορετικό show. Αρχικά εμφανίστηκε με μια πράσινη περούκα η οποία ταίριαζε τέλεια με το φόρεμά της. Όταν κάθισε στο πιάνο, το οποίο σκέπαζε ένας τεράστιος όγκος από καστανά μαλλιά, στα μισά του τραγουδιού έβγαλε την περούκα της και την τοποθέτησε πάνω σε μια κούκλα που βρισκόταν στο πιάνο. Από κάτω, κρύβονταν μια άλλη περούκα που την έκανε να δείχνει καραφλή.


Η Gaga τραγούδησε σε ένα… μαλλιαρό πιάνο πλαισιωμένο από φωτιές!

Η Lady Gaga την ώρα που βγάζει την περούκα της και την τοποθετεί πάνω στην κούκλα

Αμέσως μετά το τραγούδι, η Lady Gaga άλλαξε και κάθισε στον καναπέ του παρουσιαστή για την συνέντευξη. Αυτή την περίοδο η Lady Gaga αντιμετωπίζει προβλήματα με την αστυνομία. Ο λόγος; Πριν λίγο καιρό βρέθηκε σε ξενοδοχείο της Γαλλίας. Όταν οι θαυμαστές της ανακάλυψαν ότι βρίσκονταν εκεί το είδωλό τους, έκλεισαν την είσοδο του ξενοδοχείου. Η Lady Gaga βγήκε στο παράθυρο για να ευχαριστήσει τα μικρά της τέρατα, όπως τα αποκαλεί, προκαλώντας πανζουρλισμό στα πλήθη. Παρά τις παροτρύνσεις του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου να μπει μέσα ώστε να ηρεμήσει και να απομακρυνθεί ο κόσμος, η ίδια συνέχισε να είναι εκεί και να ενθαρρύνει τους fan της με φωνές. Η κατάσταση βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου. Λογικό, αφού η Lady Gaga έχει φανατικό κοινό με ή χωρίς… μαλλιά!

Κάνε κλικ στο βίντεο και δες την εμφάνιση της Lady Gaga στο show.

Read More

And More