Η Lady Gaga κυκλοφορεί σαν… νεκρή!

Μετά από τόσες εκκεντρικές εμφανίσεις της Lady Gaga νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα από εκείνη και ότι τίποτα άλλο πια δεν μπορεί να μας εκπλήξει! Κι όμως! Η εκκεντρική diva της μουσικής σκηνής κρατάει πάντα έναν άσσο στο μανίκι της!

Αρκετό καιρό πριν, η lady G. συμμετείχε στην εκστρατεία που έκαναν πολλοί stars (μεταξύ άλλων η Alicia Keys και η Kim Kardashian) με τίτλο “Digital Death”, δηλαδή εικονικός θάνατος με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την πρόληψη του AIDS. Όπως και οι υπόλοιποι, έτσι και η Lady Gaga φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο και η φωτογραφία της αναρτήθηκε στο Twitter και στο Facebook της star και θα “κατέβει” όταν συγκεντρωθεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Εδώ η φωτογραφία της lady Gaga για την καμπάνια του AIDS.

Το θέμα, όμως, είναι άλλο. Το συγκεκριμένο look άρεσε τόσο στην εκκεντρική star που σκέφτηκε να το υιοθετήσει και στις καθημερινές της εμφανίσεις. Έτσι, ο φακός των paparazzi την απάθανάτισε έτσι στο κατάστημα της Chanel στη Μαδρίτη όπου φορούσε μαύρο μακρύ φόρεμα, κατάλευκο make up και σκούρα, σχεδόν μαύρα χείλη.

Μετά και από αυτό το look αναρωτιόμαστε τι άλλο μπορούμε να δούμε! Δεδομένου ότι έρχονται και Χριστούγεννα, υποψιαζόμαστε να εμφανιστεί με λαμπάκια και ένα αστέρι στο κεφάλι!

Read More

And More