Η λαμπερή πρεμιέρα των Κουρκούλη, Κελεκίδου, Καραφώτη στο Teatro!

Η λαμπερή πρεμιέρα των Κουρκούλη, Κελεκίδου, Καραφώτη στο Teatro! | tlife.gr

Ξεκίνησαν Παρασκευή 1 Οκτωβρίου οι εμφανίσεις του Νίκου Κουρκούλη, της Κέλλυς Κελεκίδου και του Κώστα Καραφώτη, στον ανακαινισμένο χώρο του Teatro Music Hall! Ο κόσμος που είχε κατακλύσει το μαγαζί, διασκέδασε με παλιές αλλά και νέες επιτυχίες των καλλιτεχνών -και όχι μόνο-, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το πρόγραμμα άνοιξαν νεαροί τραγουδιστές, με γνωστές επιτυχίες. Λίγο πριν την 1, στην πίστα ανέβηκε ο Κώστας Καραφώτης καλωσορίζοντας το κοινό με την πρόσφατη επιτυχία του «Υποκλίνομαι». Λίγο αργότερα ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους με μια «εναλλακτική» εκτέλεση του τραγουδιού «Της αγάπης μαχαιριά».

Λίγο αργότερα η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε εντυπωσιακή είσοδο και ξεσήκωσε το κοινό. Στη σκηνή εμφανίστηκε το μπαλέτο κάνοντας παντομίμα, ενώ ένας ζωγράφος σχεδίαζε τέσσερις διαφορετικούς καμβάδες. Την ίδια ώρα στο μέσο της σκηνής, εμφανίζστηκε ως δια μαγείας η τραγουδίστρια και καλοσώρισε τον κόσμο με το νέο της τραγούδι «Τελευταία φορά»!

Στη συνέχεια ο Νίκος Κουρκούλης πήρε τη σκυτάλη της διασκέδασης! Στα video walls προβάλλονταν στιγμιότυπα από μια οντισιόν της νεανικής μπάντας τα «κορκουλάκια», επηρεαμένο από το X-factor. Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς τραγούδησε το νέο του τραγούδι «Ποια είσαι εσύ», απογειώνοντας το κέφι!

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η εμφάνιση των τριών καλλιτεχνών με ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο!

Το παρών στην πρεμιέρα, έδωσαν ο Μάκης Πουνέντης, Η Αγγελική Ηλιάδη η οποια τραγούδησε με την Κέλλυ Κελεκίδου, Η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, ο Αλέξης Κούγιας, η Ορθούλα Παπαδάκου και πολλοί άλλοι!

Δες φωτογραφίες


Η Αγγελική Ηλιάδη και η Κέλλυ Κελεκίδου

READ more